Moim największym i jedynym marzeniem jakie mi w życiu pozostało to być szczerze kochanym i móc kochać jedną osobę, dla której byłbym całym światem. #depresja #samotnosc
@silent_unknown: mam podobne doświadczenia, gdzie tylko służyłem jako plaster na cudze rany. Musiałem wspierać, musiałem pocieszać mimo własnych problemów, pomniejszalem je wręcz, żeby tylko drugiej osobie nie było przykro. Robiłem wszystko żeby byc dla tej drugiej osoby powodem do uśmiechu. A jak już się robiło stabilnie, to dowiadywałem się, że jestem jedyną osobą w tej relacji, która cokolwiek czuje i w ogóle kiedykolwiek czuła.
Robiłem wszystko żeby byc dla tej drugiej osoby powodem do uśmiechu.
@Urodzony_Kleszczem: Oj tak, a jak była chwila słabości to tylko ja chciałem przez to przebrnąć a druga połówka nie i uznała że "męczy ją związek" a ile to ja się nasłuchałem jaki to ja cudowny itp.. pic na wode
@silent_unknown: a ja znowu nie nasłuchałem się dosłownie nigdy nic, zawsze to ja prawiłem komplementy. Nigdy żadnego nie otrzymałem, mimo tego, że robiłem wszystko, by na chociaż jeden zasłużyć
@Urodzony_Kleszczem: U mnie wymuszenie odpowiedzi polegało na napisaniu "kocham cię" i tak jak ja się musiałem interesować zajęciami drugiej osoby to ona praktycznie nie odpowiadała na moje, bo "nie chce pisać krótkich odpowiedzi"
kochać jedną osobę, dla której byłbym całym światem
@Urodzony_Kleszczem: wbrew pozorom chyba to niezbyt zdrowe na dluzsza mete. 1 osoba ma ci zastapic wszystkie potrzeby ktore kiedys dostarczala symboliczna "cala wioska" ktora byla potrzebna zeby wychować 1 człowieka
Zobaczcie co odwaliło ABC/NBC. Trump jest wyższy od Kamali o 30 centymetrów. A wygląda na tak samo wysoką a w niektórych momentach nawet na troxhę wyższą XD Tak ustawili kamery. Można rozpoznać to też po wysokości mikrofonów, które są przecież w takiej samej odległości od ust. #trump #usa #debata
#depresja #samotnosc
@Urodzony_Kleszczem: To jest najważniejsze a nie jak w moim przypadku - będę z tobą żebyś se nic nie zrobił a jak będzie git to elo
@Urodzony_Kleszczem: Oj tak, a jak była chwila słabości to tylko ja chciałem przez to przebrnąć a druga połówka nie i uznała że "męczy ją związek" a ile to ja się nasłuchałem jaki to ja cudowny itp.. pic na wode
@Urodzony_Kleszczem: wbrew pozorom chyba to niezbyt zdrowe na dluzsza mete. 1 osoba ma ci zastapic wszystkie potrzeby ktore kiedys dostarczala symboliczna "cala wioska" ktora byla potrzebna zeby wychować 1 człowieka