Wpis z mikrobloga

@JulianGangol: Większym znakiem zapytania od siedzenia na kolanach, jest ta nerwowa reakcja na nagrywanie. Przecie jak się domówki niekontrolowanie rozrastały, albo większa grupa wracała z imprezy, to różne pozycje były zajmowane. Wam się nigdy takie coś nie przydarzyło?

• Odpowiedz
Większym znakiem zapytania od siedzenia na kolanach, jest ta nerwowa reakcja na nagrywanie. Przecie jak się domówki niekontrolowanie rozrastały, albo większa grupa wracała z imprezy, to różne pozycje były zajmowane. Wam się nigdy takie coś nie przydarzyło?

@ToksycznyArek: Chcesz mi powiedzieć, że podczas domówek koleżanki siadały na tobie? No ja wiem o sytuacjach gdzie siadały, ale bez majtek lub od razu wiązało się to praktycznie za chwilę z całowaniem i
  • Odpowiedz
@JulianGangol: według tej typiary ona nigdy nie była dziewczyna yamala, więc typ to jeszcze większy cuck niż lewy, w friendzonie jeszcze spermil do typiary i ja na boisko zaprosił po finale xD
  • Odpowiedz
@JulianGangol: 17latek, mistrz świata, piłkarz Barcy, sra pieniędzmi. Jedzie na wakacje, laska daje d@#$ jakiemuś randomowi. Pewnie uznała, że stać ją na kogoś lepszego.
  • Odpowiedz