Nadworna gwiazda telewizji tłuściocha nie ma 12 złotych na bilet i musi wymachiwać w pekaesie legitymacją, jeszcze do tego kazała zrobić sobie zdjęcie xD
@jaroty tymczasem samochodziarscy politycy wszystkich partii robią sobie 2 dietę na kilometrówkach, ale wykopki zesraja się na jedyna posłankę, która aktywnie promuje zbiorkom.
@JasnyBanan dlatego, że kancelaria Sejmu płaci przewoźnikom za to, że świnie jeżdżą za darmo. Jak pisałem powyżej, Matysiak i tak kosztuje cię i mnie mniej niż statyczny poseł.
Ja posłowi korzystają z aut służbowych i rozliczają kilometrówki to plujecie jadem ile wlezie. Jak posłanka propaguje jazdę autobusami to też się doczepicie.
I jak wykopek wyżej napisał - ma zniżkę to czemu ma z niej
@Wink: bo się chwalą tym że kupują to na zniżce i robią specjalnie pod to fotki (jakoś nie widać tam innych pasażerów), nie widziałem by politycy w hol/uk robili sobie zdjęcia bo dojechali rowerem do pracy albo skorzystali ze
Nadworna gwiazda telewizji tłuściocha nie ma 12 złotych na bilet i musi wymachiwać w pekaesie legitymacją, jeszcze do tego kazała zrobić sobie zdjęcie xD
Powtarzam DWUNASTU ZŁOTYCH XDDDDDD
@WeunianyTrampek: Żeby przewoźnik wiedział że "sprzedał" bilet i że może sprzedać jeszcze tylko 59 i skończy się miejsce w autobusie.
( ͡º ͜ʖ͡º) tam to ostrych kredek w tym piórniku nigdy nie było
(-‸ლ)
Kupuje ze zniżką, jeśli masz zniżkę to z niej korzystasz, prawda? Tylko głupi by tak nie
Ja posłowi korzystają z aut służbowych i rozliczają kilometrówki to plujecie jadem ile wlezie.
Jak posłanka propaguje jazdę autobusami to też się doczepicie.
I jak wykopek wyżej napisał - ma zniżkę to czemu ma z niej
@Wink: ? To chyba nie do mnie
@Wink: bo się chwalą tym że kupują to na zniżce i robią specjalnie pod to fotki (jakoś nie widać tam innych pasażerów), nie widziałem by politycy w hol/uk robili sobie zdjęcia bo dojechali rowerem do pracy albo skorzystali ze
@aarahon: Można też tak używać legitki