Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 34
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@bawelniany_pawelek no ale codziennie widzisz ten 'festiwal dewianctwa'? Codziennie macie wciskaną tą waszą 'ideologie lgbt'?

10 minut dziwnych tańców na otwarciu z 3,5 godziny całości a teraz gadania i zaśmiecania tagu będzie na kolejne pół roku. Teraz to tylko wy prawaki obrzydzacie te igrzyska przez ciągłe podziały i wzniecanie zamieszania.
  • Odpowiedz
@bawelniany_pawelek: dosłownie kilku smiesznie ubranych facetów chodziło przez pół godziny - a na otwarciu bylo duzo ciekawych rzeczy nawiazujacych do historii Francji, ale pewnie nie kojarzysz bo nie znasz historii xD
  • Odpowiedz
@norbert108 Fanem Gwiezdnych Wojen nie jestem, to się na ten temat nie wypowiem, ale nie da się ukryć, że woke r---------a tożsamość wielu uniwersów. Najbliższym mi przykładem jest wiedźmin netflixa, który wygląda jak generyczne fantasy zamiast tego co było w książkach czy grach. I ja nawet nie jestem prawakiem xd Po prostu wciskanie konkretnej narracji i ideologii na siłę w miejsca gdzie ona kompletnie nie pasuje jest już coraz bardziej w---------e.
  • Odpowiedz
no ale codziennie widzisz ten 'festiwal dewianctwa'? Codziennie macie wciskaną tą waszą 'ideologie lgbt'?

10 minut dziwnych tańców na otwarciu z 3,5 godziny całości a teraz gadania i zaśmiecania tagu będzie na kolejne pół roku. Teraz to tylko wy prawaki obrzydzacie te igrzyska przez ciągłe podziały i wzniecanie zamieszania.

@robert_blaszczykowski: no i bardzo dobrze, może w końcu nauczycie się, żeby nie wciskać ludziom wszędzie swoich wynaturzeń.
  • Odpowiedz
A dyskusji o samym filmie czy serialu brak, poza krzyczeniem, że WOKE i liczeniem murzynów. Okrutne urojenia.

@norbert108: tak to jest, kiedy film/serial/gra nie ma do zaoferowania NICZEGO poza homosiami, murzynami i wokizmem, bo na scenarzystę nie starczyło już pieniążków.
Tak się składa, że istnieją obiektywne kryteria oceny tego typu dzieł i zdecydowana większość ostatnich wysrywów sppf znaki SW srogo failuje z ich spełnianiem.
  • Odpowiedz

@robert_blaszczykowski: sam się dałem złapać po tej nagonce, ze to było główne clue tego otwarcia a tu się okazało że to był jakiś krótki występ i elo. Problem jest taki że takie rzeczy są wykorzystywane
  • Odpowiedz
@norbert108 ale czemu tak nadinterpretujesz xd W zasadzie oglądam wszystko po kolei co wychodzi, bo pracuję zdalnie i mam aż za dużo czasu. Tak jak napisałem, ja nie jestem żadnym prawakiem - dużo bliżej mi do lewaka i bardzo lubię wiele dzieł kultury skierowanych definitywnie do lewicowego odbiorcy (np bardzo podobało mi się s-x education). Nie mam problemu z żadnymi czarnymi gejami, czy jakimiś silnymi kobiecymi postaciami o ile pasuje to
  • Odpowiedz

@robert_blaszczykowski: Normalnie fikołek dnia na wykopie a nie ma nawet 14 XD
  • Odpowiedz