Wpis z mikrobloga

@mszuriam oglądałem i poprostu tego nie da się słuchać . Alex czyli Jarosław Rozpłochowski doskonale się do tego przygotował ale widać że kłamstwo mu słabo idzie i się jąka oraz tnie mu się głos . Dla prowadzącego wstyd że kogoś takiego promuje a w sekcji komentarzy ciekawy komentarz , jeśli to prawda to wszystkie służby powinny ciebie przeklnąć i jesteś spalony . Drugie czemu Jarku kłamiesz że nigdy kasę nie brałeś
  • Odpowiedz
@Atari_65XE głupi ludzie płacą na konto fundacji i na zrzutkę bo się nabierają na jego głos jak z telewizji śniadaniowej czy sprzedawcy szajsu w tv market . A on na ich naiwności że Jarek R żyje sobie pobierając pieniądze z konta fundacji jako prezes .
  • Odpowiedz
Obejrzałem całość i bardzo mocno zainteresował mnie fragment, w którym chwali się noszeniem broni palnej podczas ich "realizacji" (XD) przez osoby posiadające pozwolenie. Znakomita większość pozwoleń w Polsce to pozwolenia do celów sportowych i kolekcjonerskich. Przenoszenie i noszenie broni przy danych rodzajach pozwoleń reguluje Ustawa o broni i amunicji oraz rozporządzenia. No i cóż - nie, nie można nosić ani przenosić broni wydanej do tych celów na poczet zabawy w szeryfów.
No
  • Odpowiedz
@ApfelXDD Nie mogą tego użyć wgl nie mogą użyć siły . A b--ń w to nie wierze temu kłamcy , zapewne jest to replika broni na kulki . Ale jest jeszcze jeden fakt ... Podawał się za policjanta , używając fałszywej odznaki ale najbardziej by mnie interesował jego laptop że Rozpłochowskiego i co technicy tam znajdą .
  • Odpowiedz