Wpis z mikrobloga

Cze, dziś nie o gracie, będzie zaniedługo( ͡° ͜ʖ ͡°)-

Ostatnio byliśmy w małym gronie redakcyjnym na wystawie samochodów w Modlinie - jeśli ktoś kojarzy, to tam przeniosło się Muzeum Skarb Narodu. Jako iż byliśmy tam wcześniej, kiedy było jeszcze na terenie FSO, to postanowiłem napisać małą recenzję i porównanie. Jak to wyszło, no cóż... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)

Miłego wieczoru, weekendu i do następnego. No i miłego urlopu wakacji jak ktoś wypoczywa ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

#autakrokieta #samochody #motoryzacja #recenzex

PS. Link dla tych którym się nie wczytuje w przeglądarce
SonyKrokiet - Cze, dziś nie o gracie, będzie zaniedługo( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■

Ostatnio byl...

źródło: skarbnarodu2024

Pobierz
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@T3sla: czy ja wieeem xD nie mam całej wiedzy encyklopedycznej mimo wszystko
@Palladyn400 noo, na pewno było tam różnorodnie, mieli niezły przedział wozów i każdy znalazł coś dla siebie - mieli też parę ciekawostek jak przerobione 125p i truck roy na 125p coupe i trucka roya 4x4/analoga, mniejsze i większe dziwactwa jak hillman, sp2 czy czy takiego prototypowego lanosa pickupa
SonyKrokiet - @T3sla: czy ja wieeem xD nie mam całej wiedzy encyklopedycznej mimo wsz...

źródło: obraz_2024-07-27_224642473

Pobierz
  • Odpowiedz
@SonyKrokiet: Jak się dowiedziałem, że to z przewodnikiem to nie byłem szczęśliwy ale było super. Nawet dziewczynie się podobało gdzie jest fajna raczej innych samochodów. Mealga szkoda bo był pojechał raz jeszcze.
Trzeba się w tym roku wybrać do Oławy ;p
  • Odpowiedz
@Palladyn400: akurat w tych muzeach motoryzacji dobry przewodnik to skarb, auta stały nieopisane i często masz np. dwa lanosy obok siebie, jeden wygląda na seria, drugi ma jakieś dokładki ale nie wiesz jakie, co i po co i potem przewodnik ci opowiada co to za wersja, czym się różniło - czy miało klimę
  • Odpowiedz