Wpis z mikrobloga

Zadeklarowany komunista śpiewa o utopijnym komunistyczny świecie żywcem wyjętym z filozofii leninowskiej a 40 lat po jego śmierci komentator sportowy dostaje po dupie za nazwanie tej wizji komunizmem
To jest kompromitacja władz TVP i po tym muszą polecieć głowy
Nie chcemy żyć w świecie cenzury
#paryz2024 #polityka
HeteroseksualnyWlamywacz - Zadeklarowany komunista śpiewa o utopijnym komunistyczny ś...

źródło: temp_file4311284591139610648

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HeteroseksualnyWlamywacz: Wszystko wskazywało na to, że skończy się to kompromitacją, a i tak podjęli taką decyzje. No sory, ale definitywnie pogrzebali swoją czystą wodę. Ja się zaczynam zastanawiać czy w ogóle iść głosować w kolejnych wyborach, bo tu serio nie ma na kogo.
  • Odpowiedz
@Koziom ceremonia otwarcia, która wiadomo, że będzie mocno lib-left i Babiarz który jest znany ze swoich katolickich i prawicowych poglądów, co może pójść nie tak?
  • Odpowiedz
Zadeklarowany komunista śpiewa o utopijnym komunistyczny świecie żywcem wyjętym z filozofii leninowskiej a 40 lat po jego śmierci komentator sportowy dostaje po dupie za nazwanie tej wizji komunizmem

@HeteroseksualnyWlamywacz:

Artysta potwierdził też, że podobieństwa między ideałami przedstawionymi w piosence a komunizmem były zamierzone: - „Imagine”, które mówi: Wyobraź sobie, że nie ma już religii, nie ma już kraju, nie ma już polityki”, jest praktycznie manifestem komunistycznym, mimo że nie jestem szczególnie
  • Odpowiedz
@Koziom: u mnie chyba będzie zmuszanie się na prezydenckie, na pewno na 1 turę, a po nich zobaczymy. Wizja wymienionego Dudu na innego pisiora albo (mniej realne) Memcena/B0saka/Grigorija (ten ostatni ma gigasektę) mi się nie podoba.
  • Odpowiedz