Aktywne Wpisy
Bipolar- +26
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
#bekazlewactwa #paryz2024 #polityka
Nie wiem na cholere tu tag olimpiady, chyba po to tylko zeby sie pod chwilowy peak podpiac.
@katopa: no to czemu dzbanie tagu #polityka nie dales?
dodatkowy tag wplywa na widocznosc posta inplus xD wiec jakbym go dodal to wtedy cie powinno bolec bardziej, a ty troche jakbys nie wiedzial o co ci chodzi, chyba lubisz robic runy 1 INT ( ͡º ͜ʖ͡º)
Najprawdopodobniej Ci, którzy mieli dosyć robienia z tego kraju drugich Węgier.
@katopa: tak tak, przecież mogliśmy zagłosować na pis i pozwolić na dalsze rozkradanie państwa, albo przygłupów z konfedepis gdzie byłoby to samo ale kasa by szła do Moskwy xD
@katopa: prawdopodobnie do tego samego wniosku doszedł Putin, tyle że mocno się przecenił.
To, że zachód stoi obecnie na może dość wątłej postawie moralności, nie zmienia tego że póki co ma bardzo solidne podstawy
ty tak serio? hmmm, ludzie to maja ostro nasrane we lbach.