Aktywne Wpisy

IksdeHeheh +152
#polskieonuce
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
Uwaga, nie plusować, grozi pozwem. Internauci jednak mają swoje zdanie i trzeba uszanować, może się okazać że jednak jest polakiem. Ja tylko daje do przemyślenia.
źródło: ChatGPT Image Sep 17, 2025, 11_05_22 PM
Pobierz
Bialaherbata +1
Naszło mnie, jedna różowa użytkowniczka(darknightttt) napisała swoją listę wymagań co do potencjalnego partnera, więc mam pytanko do wykopu, a raczej zabawę, dajcie swoją listę wymagań albo "czerwonych flag", czy innych predyspozycji do potencjalnego partnera/partnerki.
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale
Wiem, że miłość, to nie stan konta, czy rozmiar bicepsa, ale nie oszukujmy się pewne predyspozycje mamy do drugiej połówki. I nie chodzi mi tutaj, by robić handel, tzn. ja mam auto, więc oczekuję biustu rozmiar G, ale

Pewnie większość z was już nie pamięta, ale 5 lat temu we Francji, ale też i na całym świecie, było sporo zamieszania i niezadowolenia, gdy zaprezentowano logo na olimpiadę #paryz2024. Komentarze były takie, że wygląda ono jak logo aplikacji randkowej (mocno przypominając logo Tindera), albo do salonu fryzjerskiego a nie poważnej, międzynarodowej imprezy sportowej.
Niektórzy widzą w nim Starbucksową syrenę z dwoma ogonami, jednak zalotny uśmiech należy do Marianne (tej z rewolucji francuskiej) symbolizującej wolność. Jej jasne włosy na okrągłej głowie symbolizują złoty medal olimpijski, a sam kształt włosów odbija kontur znicza olimpijskiego.
---
Na wykopowym MikroCzacie pojawił się już specjalny kanał #olimpiada, na którym możecie dyskutować o wszystkim co związane z rozpoczynającymi się igrzyskami w Paryżu.
Mikroczat udostępnia funkcję specjalnych łączonych kanałów tematycznych "bucket channels", które gromadzą w jednym miejscu na żywo wszystkie dyskusje na wykopie, dotyczącej konkretnego wydarzenia. Dla Olimpiady jest to specjalne połączenie wykopowych tagów:
#olimpiada #olimpiada2024 #paris2024 #paryz2024 #igrzyskaolimpijskie #igrzyska #o----------------l #i------------------a
---
Wejdź na Mikroczat: https://mikroczat.pl/olimpiada
#wykopx #mirkoczat #mikroczat
źródło: tinder plus starbucks
Pobierz