Aktywne Wpisy
szyx22 +59
Zostało 10cm i Głuchołazów już nie będzie z nami, nie wytrzyma do zachodu słońca. Idę dorobić popcornu #powodz
dziupla666 +756
kto pamięta zrzutki ubrań dla rodzin powodzian z roku 1997 .. wtedy jak ktoś miał gorszego ciucha w szkole to sie z niego śmiali że ma "z pomocy dla powodzian " xD
#powodz
#powodz
Dzisiaj krótka zajawka, na dniach pierwszy film z serii *_*PDŻŻ**
Będą dwie, w miarę regularne serie:
- PDŻŻ czyli Przygotowanie do Życia z Żywicą - jak sama nazwa wskazuje czysto poradnikowa seria. Będą zawsze dwie wersje tego samego filmu: krótka zawierająca samo mięsko bez rozwodzenia się, oraz dłuższa gdzie dany temat omawiam szerzej._
- RRB czyli Rękodzielniczo Rzecz Biorąc gdzie będę się rozgadywać na tematy wszelakie ale orbitujące blisko rękodzieła. To też miejsce gdzie pobawię się formą audio/video i porobię jakieś swoje dziwne krótkie projekty - generalnie będę wrzucać tam to, co uznam dla siebie za zabawne i ciekawe.
Może mnie kojarzycie z innych wpisów a może nie, ale mam swój sklep z rękodziełem przeszło 6 lat, w głównej mierze zajmuję się tworzeniem własnej biżuterii z żywicy i różnych dodatków ale już od dłuższego czasu marzyłem żeby coś ponagrywać.
Gdzieś z tyłu głowy zacząłem tworzyć scenariusz pod warsztaty online, ale prawda jest taka że potrzebuję WAS. Waszych pytań na które mogę odpowiedzieć, Waszych zagwozdek i chyba nie ma lepszej dla mnie okazji by zacząć ćwiczyć montaż filmów.
Więc łysy z brazzers wita, tak naprawdę nazywam się Krzaku i witajcie w moim dziwnym świecie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jeśli macie jakiekolwiek pytania, piszcie śmiało :)
A jak ktoś jest ciekawy co robię wbijajcie na:
INSTAGRAM i FB
Polski sklep BIDO
Zagraniczny sklep na ETSY
@bkwas: Pierwsza moja myśl była taka, że zrobiłeś poradnik, jak pracować z żywicą, żeby żona nie zażądała rozwodu... Na tagu #rekodzielo jest jeden taki, co kamienie dremelem w kuchni obrabia, możecie się konsultować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No i ugryzłem bez yt xD
A NieŻona akurat trafiła na mnie jak już miałem swoją pracownie - początki były w domu i to był generalnie dramat, nie polecam 2/10
Na SM dawałbym tylko "trailery" (AKA zajawki) materiałów, by przyciągnąć widownię "na wieczór" (na YT terminowa emisja).
@bkwas: @kielbasozer spod autorskiego tagu #kinkistones i jego warsztat: https://wykop.pl/wpis/77064407/ciekawe-co-powie-zona-na-taki-wynalazek-w-kuchni-r
Chcesz się podotykać dremelkami? ;D