Wpis z mikrobloga

#przegryw Kolejny dzień w s--------m świecie w którym tylko normiki typu NPC mogą wytrzymać i jeszcze się z tego cieszyć
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wasior123: Cieszą się bo se mogą odkładać na samochód w którego trzeba bedzie drugie tyle włożyć. Normiki lubią to, jak chuop se lubi pograć no nie wiem np. w skyrima czy coś to normiki se mają takie coś in real life video game
  • Odpowiedz
  • 0
@Kolarzino przegrywy to mniejszość na świecie, dodatkowo to osoby które nie mają defaultowych ustawień. Większość osób paradoksalnie powiela te same schematy czyli, szkoła, związki, studia, ślub, dzieci, kredyt, a na końcu śmierć a wszystko bez refleksji przez całe życie. To właśnie przegrywy nie powielają tych samych schematów co w oczach normictwa jest odstępstwem od normy
  • Odpowiedz
@Wasior123 przegrywy powielają ten sam schemat: wegetacja w żalu i samotności - śmierć. Przegrywy to npc bo są tylko tłem dla normików. Nie potrafią wyjść poza absurdalnie prosty skrypt wg którego przebiega ich każdy dzień, w przeciwieństwie do normików, którzy sami kreują swoje życie.
  • Odpowiedz
To właśnie przegrywy nie powielają tych samych schematów co w oczach normictwa jest odstępstwem od normy

@Wasior123: nie rozśmieszaj mnie xD

szkoła, związki, studia, ślub, dzieci, kredyt

właśnie na tej podstawie powstają tysiące, jak nie miliony kombinacji i scenariuszy na życie. Samo posłanie dziecka do danej szkoły spowoduje kogo pozna i jakie życie dalej będzie wiodło (co nie oznacza, że lepsze,
  • Odpowiedz