Wpis z mikrobloga

Ostatnio kompletnie nie mogę zasnąć, leże jak debil i nic...ogólnie przekładam godzinę w której się położę do spania bo wiem że się będę męczył a potem się stresuję że jest późno i się znowu nie wyśpię xd

Jakbym sobie tak zasypiał w 5-10 minut i spał te 8 godzin bez problemu to myślę że bym w miarę normalnie żył a tak to ciągle jestem zmęczony, nic mi się nie chcę, robię totalne minimum jak jakiś j----y koala xD

#zalesie #sen #bezsennosc #koala
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Najgorsze ogólnie to jest to leżenie i czekanie na sen, czasem sobie tak czekam po 4-5 godzin i się w------m w tym czasie, chciałbym mieć przycisk wbudowany OFF i bym się wyłączał i byłby git w tedy :/
  • Odpowiedz
  • 0
@NieWiemWiecSieWypowiem: Jak to nie przejdzie to będzie musiał ale chciałbym sobie to jakoś samemu ogarnąć niż łykać tapsy i się od nich uzależniać no ale z drugiej strony to fajnie byłoby sobie łyknąć jakąś tabletkę i zasnąć w kilka minut, zamiast w kilka godzin xd
  • Odpowiedz
@Lesrley: jak stan bezsenności się przedłuża to serio - idź do specjalisty, opisz mu swój problem i sam zaproponuje terapię tabsami albo inną jeśli będzie widział alternatywę.

Możesz też zawsze spróbować melatoninę - na 1h przed spaniem - mi czasem pomaga bo właśnie gdzieś po godzinie zaczyna mnie "łamać" i muszę się położyć ʕʔ.

Też bywa, że nie sypiam po parę dni z rzędu ale
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@StanMarsh93 pracuje fizycznie, jestem zmęczony ale nie wystarczająco senny by usnąć
W lato jeżdżę w góry, po całodniowym łażeniu pomimo mega zmęczenia i tak nie mogę się po prostu położyc i szybko zasnąć, po prostu stres i nerwy zjadają człowieka
  • Odpowiedz