Aktywne Wpisy
majkel34 +24
Przegrywex +3
Coś mi tu nie pasuje.
Policja podała komunikat, że przyczyną zatrzymań było organizowanie nielegalnego hazardu.
Co jak co, ale te loterie mimo że wątpliwe moralnie, raczej były robione zgodnie z prawem. Budda ciągle opowiadał, że załatwianie zezwolenia długo trwa, że jest bardzo dużo formalności, którymi zajmowała się osobna firma. Na losowaniach była komisja itd.
Dodatkowo, nawet gdyby organizował te loterie jak Stonoga, czyli na totalnym nielegalu, bez żadnych zezwoleń, to raczej nie było by takiej grubej akcji jak zawinanie go rano przez CBŚP i zabezpieczanie aut i majątku.
O co tu może chodzić? Czy Policja podała zły komunikat?
Policja podała komunikat, że przyczyną zatrzymań było organizowanie nielegalnego hazardu.
Co jak co, ale te loterie mimo że wątpliwe moralnie, raczej były robione zgodnie z prawem. Budda ciągle opowiadał, że załatwianie zezwolenia długo trwa, że jest bardzo dużo formalności, którymi zajmowała się osobna firma. Na losowaniach była komisja itd.
Dodatkowo, nawet gdyby organizował te loterie jak Stonoga, czyli na totalnym nielegalu, bez żadnych zezwoleń, to raczej nie było by takiej grubej akcji jak zawinanie go rano przez CBŚP i zabezpieczanie aut i majątku.
O co tu może chodzić? Czy Policja podała zły komunikat?
Facet zatelefonował do firmy zajmującej się usuwaniem niedźwiedzi z ogrodu. Po pół godzinie dzwonek do drzwi. Otwiera, a tam niewielki staruszek z dubeltówką i małym pieskiem.
- Proszę pokazać mi miejsce akcji - mówi staruszek.
Facet prowadzi go do ogrodu i pokazuje niedźwiedzia siedzącego wysoko na drzewie. Na to staruszek mówi:
- Plan jest taki: ja wejdę na drzewo i mocno nim potrząsnę. Wtedy niedźwiedź spadnie. Fafik - ten pies specjalnie tresowany - dopadnie niedźwiedzia, chwyci go mocno zębami za jaja i niedźwiedź jest nasz.
- A dubeltówka? Po co panu dubeltówka? - pyta właściciel ogrodu.
Staruszek wręcza mu dubeltówkę i mówi:
- Gdybym przypadkiem spadł pierwszy, musisz pan natychmiast zastrzelić Fafika
PS Jeśli chcecie być na bieżąco z żartami, to polecam dodać mój tag #zartyjanusza do ulubionych.
PPS Jeśli chcecie wesprzeć Janusza, to zapraszam tutaj - KLIK
#suchar #dowcip #czarnyhumor
@hacerking: twój c--j?
Niczym most na Śląsku #pdk
@JoeGlodomor:
Twojej starej.
A teraz usuń konto.
Genialne xD