Aktywne Wpisy
swisstak_ch +501
Cześć Mirki i Mirabelki!
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Chcemy się przedtawić - swisstak to firma dogadująca ze sobą inżynierów, programistów i innych specjalistów z firmami w #szwajcaria szukającymi właśnie takich ekspertów jak Wy.
Ale zacznijmy od najważniejszego - powitalne #rozdajo dla szczęśliwego mirka spośród plusujących. Do wygrania scyzoryk Victorinox do 200zł – Ty wybierasz, swisstak płaci ( ͡° ͜ʖ ͡°) Losowanie w piątek o 18:00 za pomocą mirkopro.
Aparycja cygana zawsze będzie dla nich atrakcyjniejsza niż polusa
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
#p0lka #blackpill #przegryw #grecja #niebieskiepaski #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #szarpankizzyciem
@Czoso: Ale chyba nie musimy brać wszystkich wzorców z zachodu jako świętość?
Czegóż płaczesz? – staremu mówił czyżyk młody –
Masz teraz lepsze w klatce niż w polu
A w Polsce? Miasto powiatowe i normalne mieszkanie 2500zł XD przy minimalnej 3300. No ale to już schodzimy na tematy zarobków i naszych kochanych deweloperów i inwestorów w beton.
Elita w miastach w tym czasie lubi chodzić do kina, na koncert, do teatru, na basen, saunę, na ściankę wspinaczkowa albo zabrać żonę do nowej knajpy. Ale jak kto woli
@zeszyt-w-kratke: wychowywałem się w dużym domu i sam na 100% wybrałbym mieszkanie mając dzieci.
Chcesz iść na siłkę? Na boks? Pójść do elitarnego liceum? Kurs tańca? Korepetycje? Wyjście do kolegi? Jesteś uzależniony od rodziców, albo zapieprzaj rowerem kilometr pod górę i kolejne dwa w ruchu miejskim, modląc się żeby cię żadne auto nie
Poza tym te 120 metrów czy 180 to też trzeba zaraz będzie ochłodzić jak tak dalej pójdzie przez to że coraz goręcej.
No właśnie ja mam wrażenie że ludzie budują te domy za duże, a potem się budzą z ręką w nocniku jak dzieci wyjadą i żadne nie ma zamiaru wracać do rodzinnego
@kapitan-zbik-90: żadna z tych rzeczy nie jest mi potrzebna, nawet gdybym miał dom uważał bym to za zbutecsny wydatek
a w mieszkaniu? wychodzisz przed blok wszystko masz blisko, jeszcze jak przebiega Ci linia metra albo chociaż tramwajowa to nie potrzebujesz wyciągać auta z podziemnego garażu i żyjesz jak król