Aktywne Wpisy
#budowadomu #remontujzwykopem #panidomu #zlotaraczka da się te kostki zamontować w takim WC? Jak nie to co kupić?
kiszony_Pomidor +85
Na dziś koniec. Kabanosy 1:1 wieprzowina i wołowina xD
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Czosnek, jeszcze raz czosnek, pieprz zielony młotkowany, trochę majeranku i kop z mieszanki superhotów.
Wędzone olchą z dodatkiem śliwy.
Jeszcze
Miraski, zrobiłem sobie taki projekt łazienki. I zastanawia mnie ta ściana za wanną. Lepiej by wyglądała jakby tam położyć też zielone kafelki czy takie "lastryko"? Do tego co zrobić ze strefą mokrą tam gdzie jest grzejnik? Ściana miała być bez kafelek, ale no muszą być w strefie mokrej...
@marek-uram: dzięki za podpowiedź z tą farbą, widzę, że trochę tego na rynku jest i to niegłupie rozwiązanie. Kawałek ściany w kafelkach wygląda niefajnie.
@xyperxyper: Drzwi nie są centralnie, a trochę z boku. Między pralką, a tą szafką z boku, dlatego ta szafka będzie głęboka na 40-45cm. Będzie wanna z prysznicem. Początkowo myślałem o grzejniku nad pralką ale w przyszłości myślałem o
Jakby przy wannie nie było umywalki, albo była od tej wanny odsunięta na znaczną odległość, to OK, bo wtedy można tę szybę odchylić. Problem w tym, że przy szafce pod