Wpis z mikrobloga

Chodzicie na warsztaty? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wybieracie się na jakieś konkretne?
Zajęcia z mowy inkluzywnej wyglądają obiecująco. Podobnie warsztaty z robienia strajku organizowane przez ogólnopolski strajk kobiet

A całkiem serio to myślałem żeby wpaść do Bukartyka. Ktoś był i może się wypowiedzieć?
#polandrock #woodstock
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@barto142: Wykuwanie noży ( ͡° ͜ʖ ͡°) a tak to na capoeire i slackline bo chciałem sobie spróbować i jakieś pierdoły o ai zobaczyć co za głupoty gadają. Ogołem rok temu dziewczyna na wszystkie artystyczne chodziła bo nie pije i w piatek juz mieli końcówki materiałów, a w sobote większosć się nie odbyła
  • Odpowiedz
@barto142: Zależy co cię interesuje ziomek był na jakiś spotkaniach z psychologiem i jemu sie podobało, mnie by coś trafiło tam bo nie lubie takich klimatów. Ale i tak zawsze warto iść żeby ci jaja zmacali ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@Huck9: Ciekawe czy każdego pytają o zaimki.

@leon121: Raczej na scenie to się nie pojawię, nie wiem czy wtedy w ogóle będę jeszcze na terenie festiwalu. ( ͡° ʖ̯ ͡°) Całe te zajęcia to przygotowania do występu? Jak to wygląda od kuchni? Duże zaplecze instrumentów mają?
  • Odpowiedz
@barto142: Tak całe zajęcia to przygotowanie do występu, Pierwszy dzień to przesłuchania aby wybrać solistów, jak ci się nie uda idziesz do chórku. Musisz być obecny na wszystkich zajęciach jak nie przyjdziesz jesteś skreślony. Ogólnie to 99% ćwiczenie wokalistów. Ja byłem z gitarą i ćwiczyliśmy 5 minut przed ostatnimi warsztatami. Instrumenty w własnym zakresie. Na scenie podczas prób Jest Piotr i Krzysiek.
  • Odpowiedz
@barto142 to zapraszam, najlepszy fitness gdzie 50% grupy odpada po 8 minutach, w wianku sobie potem możesz p---------ć, flagę powiesić i mieć na pamiątkę a joga to joga
  • Odpowiedz