Wpis z mikrobloga

Jesteś sobie mirkiem i jesteś przeciwko rozdawnictwu.

A w szczególności przeciwko korupcjogennemu rozdawnictwu defraudujucemu środki publiczne.

Inne mirki:

ale miałeś szansę się załapać więc nie możesz być przeciwko. 😭

XD

Mieszamy niom beton.

#nieruchomosci
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Czoso ale w imię czego ty walczysz? Ja też jestem przeciwny, ale skoro kredyt już wszedł to przeciwko komu ty walczyłeś nie biorąc kredytu? Na złość mamie odmroziłeś sobie uszy xD
  • Odpowiedz
@Czoso te dałny mnie rozbrajają, najlepsi są ci co mają własne mieszkanie i z jakiegoś powodu poczuwają się do bycia wzrostowiczami, bo w ich interesie nie leży spadek wartości ich kurnika i nagle korupcja i rozdawnictwo nie przeszkadza xD
  • Odpowiedz
@Goronco wy się zachowujecie tak jakby wzięcie bk2 było waszym opus magnum, tymczasem mieszkanie, które mnie interesuje nigdy nie łapało się w jego limitach. nie każdy chce mieszkać w kurnikach w p----------e
  • Odpowiedz
@wygryw50k: ja mam własne mieszkanie, uważam że ceny nieruchomości są k---a z kosmosu i gdyby nie trochę farta i splot dziwnych okolicznosci to by mnie na kawałek piwnicy było stać a nie na kurnik w obecnych cenach więc też nie rozumiem jak ktokolwiek może bronić ceny nieruchomości obecnie
  • Odpowiedz
@nairoht: najśmieszniejsi są ci którzy tam się urodzili w odpowiednim momencie, skończyli studia wg schematu, naleźli pracę, jest zdolność to po chwili kredyt i akurat trafiło im się, że ceny były niskie i za chwilę covid, srovid, wojna, itd.. i wywaliło w kosmos,
i zgrywają wielkich ekspertów "gdybym czekał na spadki to bym tyle nie zyskał"

uja tam miał do gadania, trafiło mu się bo tak się urodził, gdyby urodził
  • Odpowiedz
bo w ich interesie nie leży spadek wartości ich kurnika

@wygryw50k: Co za imbecyle. Przecież jeśli mają jedno mieszkanie w którym mieszkają i ono rośnie na wartości, to niby jak oni się bogacą, skoro ono rośnie na wartości RAZEM Z INNYMI MIESZKANIAMI, a jakby je sprzedali i chcieli przenieść się do większego, to musieliby za tę różnicę zapłacić więcej, bo wszystkie mieszkania drożeją a nie tylko ich. Wzrost jest procentowy,
  • Odpowiedz