Aktywne Wpisy
Eliade +294
PrawaRenka +154
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Tym czasem na aborcję też nie ma woli politycznej i ostatnie głosowanie to pokazało. Co robi kotula? Ona i jej koleżanki zamierzają przepychać głosowania nt. aborcji do usranej śmierci.
Priorytety lewicy...
#polityka #bekazlewactwa
P.S. Skoro kobieta może mi wyznaczać wiek emerytalny, to ja jej mogę zakazać skrobania. Tak działa demokracja w naszym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Zresztą, czego więcej się spodziewać po typie, który ogląda 22 chłopa biegającym za balonkiem xD i pewnie też na nielegalnych transmisjach jak na biedaka przystało xD
@naganiaczherculesa: ja nie jestem tak ubogim umysłowo człowiekiem jak ty. Mogę się śmiać z tego, że typ nie ma do siebie dystansu, a równocześnie mogę płacić za rozrywkę. Bo mnie stać.
Najwięksi frajerzy to najpierw coś krytykują, wyśmiewają się z tego, a potem o to coś żebrzą w
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kolega ma chyba rozdwojenie jaźni
31.08 fame, może zdążysz wyżebrać 40 zł i sobie kupisz ppv, zamiast błagać jak biedak o link do lestlima
@marv0oo: Lol, to oczywiście nieprawda. Wręcz przeciwnie. Aborcja jest o wiele popularniejszym tematem i zdecydowanie więcej ludzi obchodzą kwestie aborcji niż równego wieku emerytalnego. Co ciekawe to właśnie więcej mężczyzn niż kobiet jest przeciwko zrównaniu wieku emerytalnego.
Ten temat może się zdawać popularny, szczególnie na wykopie, gdzie praktycznie każdy przegryw i frustrat tym spamuje, ale w rzeczywistości jest
@NonOmnisMoriar: Skoro jest, to czemu się boją referendum?
I nie chodzi o popularność, tylko o wpływ. Aborcja obchodzi tylko jakiś procent kobiet. Wiek emerytalny obchodzi cały kraj, każdego jednego Polaka który tu zostaje
@NonOmnisMoriar: No wiadomo, skrobaczka jest najważniejszym tematem, ważniejszym od energetyki, od emerytury xD rachunki drożeją, emerytura nie równa, nadal nikt nic nie mówi o elektrowni jądrowej - wuj, trzeba forsować ustawę o aborcji, którą i tak Dudu zawetuje xD
Jak to są twoje priorytety, to nie zamierzam ciągnąć dyskusji, bo nie ma ona sensu