Wpis z mikrobloga

Tak mi się teraz przypomniało: Pani "ministra" Równości Kotula mówiła, że nie nie ma woli politycznej do równania wieku emerytalnego, dlatego pani od RÓWNOŚCI olała temat ZRÓWNANIA wieku emerytalnego.
Tym czasem na aborcję też nie ma woli politycznej i ostatnie głosowanie to pokazało. Co robi kotula? Ona i jej koleżanki zamierzają przepychać głosowania nt. aborcji do usranej śmierci.
Priorytety lewicy...
#polityka #bekazlewactwa
  • 46
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@naganiaczherculesa: Ale nie rozmawiamy o tobie, więc sobie daruj. To, ze ty z kolegami się brzydzicie kobiet, nie znaczy, że inni też tak mają.
P.S. Skoro kobieta może mi wyznaczać wiek emerytalny, to ja jej mogę zakazać skrobania. Tak działa demokracja w naszym kraju ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz
  • 4
@naganiaczherculesa: XDDDDDDDDDD Biedaki nie powinny mieć prawa głosu xD biedaczku nie stać cie 40 zł i żebrzesz o link do restreama na fame xDDDDDDDD następny fame 31 sierpień, poproś mamę, może ci na na ppv, żebyś nie musiał prosić na tagu którym gardzisz xD
marv0oo - @naganiaczherculesa: XDDDDDDDDDD Biedaki nie powinny mieć prawa głosu xD bi...

źródło: biedak

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@naganiaczherculesa: Normalnie. Mnie w przeciwieństwie do ciebie stać na lustro xD
Zresztą, czego więcej się spodziewać po typie, który ogląda 22 chłopa biegającym za balonkiem xD i pewnie też na nielegalnych transmisjach jak na biedaka przystało xD
  • Odpowiedz
@marv0oo smiejesz się z gościa w internecie, któremu później potulnie wysyłasz hajs, ziomek xD przecież tak robią największy frajerzy. Czasem ze znajomymi włączymy jakaś patogale żeby leciała w tle jak sobie drinkukemy i wtedy dla świętego spokoju za to place, ale nie szczuje ryjem i nie śledzę tych patusow w internecie jak ty xD Ty ich wyzywasz i nimi gardzisz, a później potulnie jak pies wysyłasz im siano xD nie różnisz
  • Odpowiedz
  • 0
smiejesz się z gościa w internecie, któremu później potulnie wysyłasz hajs, ziomek xD

@naganiaczherculesa: ja nie jestem tak ubogim umysłowo człowiekiem jak ty. Mogę się śmiać z tego, że typ nie ma do siebie dystansu, a równocześnie mogę płacić za rozrywkę. Bo mnie stać.

przecież tak robią największy frajerzy.

Najwięksi frajerzy to najpierw coś krytykują, wyśmiewają się z tego, a potem o to coś żebrzą w
  • Odpowiedz
  • 0
@naganiaczherculesa: no ja wiem, że ty jesteś tak słaby umysłowo, że dla ciebie 4 kliki to męczarnia, ale dla mnie to są tylko 4 kliki w myszkę i 10 sekund szukania ¯\(ツ)/¯
31.08 fame, może zdążysz wyżebrać 40 zł i sobie kupisz ppv, zamiast błagać jak biedak o link do lestlima
  • Odpowiedz
@marv0oo: to ministerstwo powstało żeby walczyć o przywileje kobiet. No i tusk musiał coś rzucić swoim lewackim koalicjantkom żeby poczuły się ważne. One nic nie załatwią, a my jeszcze za to zapłacimy.
  • Odpowiedz
  • 0
@naganiaczherculesa: No nie jesteśmy, bo ja nie muszę żebrać o coś co kosztuje 40 zł. Nie jesteśmy, bo ja się nie kryje z tym, że to oglądam, a ty mimo tego, że to oglądasz, to krytykujesz ludzi to oglądających.
  • Odpowiedz
@marv0oo: To ministerstwo to kwintesencja zakłamania tuska. W------e publiczne pieniądze na antyspołeczne ministerstwo faworyzujące konkretne grupy, z nazwą "równości", przy ujadającym rok temu Tusku o wywalaniu kasy przez PiS na setkę ministrów xD
  • Odpowiedz
Taka para kaloszy, że aborcja obchodzi <50% społeczeństwa, a wiek emerytalny obchodzi ~połowę Polaków.

@marv0oo: Lol, to oczywiście nieprawda. Wręcz przeciwnie. Aborcja jest o wiele popularniejszym tematem i zdecydowanie więcej ludzi obchodzą kwestie aborcji niż równego wieku emerytalnego. Co ciekawe to właśnie więcej mężczyzn niż kobiet jest przeciwko zrównaniu wieku emerytalnego.

Ten temat może się zdawać popularny, szczególnie na wykopie, gdzie praktycznie każdy przegryw i frustrat tym spamuje, ale w rzeczywistości jest
  • Odpowiedz
  • 0
Aborcja jest o wiele popularniejszym tematem i zdecydowanie więcej ludzi obchodzą kwestie aborcji niż równego wieku emerytalnego

@NonOmnisMoriar: Skoro jest, to czemu się boją referendum?
I nie chodzi o popularność, tylko o wpływ. Aborcja obchodzi tylko jakiś procent kobiet. Wiek emerytalny obchodzi cały kraj, każdego jednego Polaka który tu zostaje
  • Odpowiedz
  • 0
Są zdecydowanie bardziej ważne tematy niż wyrównanie wieku emerytalnego

@NonOmnisMoriar: No wiadomo, skrobaczka jest najważniejszym tematem, ważniejszym od energetyki, od emerytury xD rachunki drożeją, emerytura nie równa, nadal nikt nic nie mówi o elektrowni jądrowej - wuj, trzeba forsować ustawę o aborcji, którą i tak Dudu zawetuje xD
Jak to są twoje priorytety, to nie zamierzam ciągnąć dyskusji, bo nie ma ona sensu
  • Odpowiedz