Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 66
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MirandaB w świetle takich informacji zawsze rozbrajała mnie bogobojna chrześcijańsko-konserwatywna narracja, że w #tymkraju szanuje się życie. Skoro tak, to dlaczego ludzie żyją krócej niż na "zgniłym zachodzie", jest większe zanieczyszczenie powietrza i więcej wypadków na drodze?
  • Odpowiedz
@Soltys_z_miasta: powiem ci, że traktują człowieka jak intruza. Kawał mięsa. Nie wiem, jutro spróbuje się może wprosić bo mi jedna pielęgniarka doradziła by spróbować wejść "między pacjentami" i doktor może zobaczy. Marnujesz czas (którego nie masz) i pieniądze jeżdżąc i odbijając się jak piłka.
  • Odpowiedz
@MirandaB kręć aferę. To nie jest zapalenie zatok, żeby to tak zostawić. Moja mama na szczęście z tym samym trafiła do dobrego szpitalu i odpowiednio wcześnie lekarze zareagowali póki raczysko jeszcze nie dawało aż tak popalić. Trzymaj się tam i walcz o swoje
  • Odpowiedz
żeby tylko go nie przyjąć do szpitala i upieprzyć tę nogę

@rolnik_wykopowy: powiem ci dlaczego, bo taki pobyt na oddziale jest skazany na to że przyniesie straty dla oddziału, w sensie wycena procedury jest poniżej kosztów jakie wytworzy jego pobyt, dlatego taki oddział woli przyjąć planowy pęcherzyk, zoperować i wypisać na następny dzień niż bujać i tak x7 niż trzymać dziadka 2-3 tygodnie na tym samym łóżku ( ͡°
  • Odpowiedz
@podomka: znajoma pielęgniarka podpowiedzała mi jak ograć temat, miałem konsultacje wczoraj na brudnie i umówili mi już wycinkę do badania. Zasadniczo, wejść na pałę z papierami i grać głupa . Na początku chcieli bym sobie poszedł ale w końcu już mnie opykali.
  • Odpowiedz