Aktywne Wpisy
Robauke +156
Cześć Mirki i Mirabelki. Piszę ten post jako przestrogę i wołanie o pomoc. Chciałbym opisać Wam moją historię walki z wiatrakami, czyli firmą Nazaruk Service z Lublina, leasingodawcą Santander i gwarantem Conformgest. Historię o tym, jak w niecałe dwa miesiące moje nowe narzędzie pracy stało się bezużytecznym złomem, a ja zostałem z problemem i ratami do płacenia.
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
Akt 1: Zakup "pewnego" auta używanego
15 maja 2025 roku podpisuję umowę leasingową
źródło: Gemini_Generated_Image_olgwi7olgwi7olgw
Pobierz
onootza +69
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

@Agent007cm: O której już wolno wrzucać polityczne wysrywy?
Ludzie się śmieją z głupiej Karyny i jej armii spermiarzy, a nie wychwalają von der leyen xd
@Kopyto96: masz na myśli pokazywanie starych zdjęć i wpisów Zajączkowskiej? Np. ten ze zdjęciem Hitlera?
Osobiście nie jestem za konfederacją ale (tak tak wiem)…
Ale mam w dupie kim jest. Akurat stojąc tam mówiła prawdę. Uśmiechnięte dzieci lewicy jedyne co umiały powiedzieć to to, że "to wstyd". Jak pytałem za co konkretnie im wstyd i żeby wskazali chociaż jedno kłamstwo - cisza.
Tak właśnie wyglądają ideolodzy. W Polsce ich pełno. Zarówno PiSowskich jak i POwskich.
synowie mitteleuropen
@Kopyto96: Jak jej coś w sondażach wyskoczyło po tej całej wypowiedzi i dyskusji wobec niej, to przecież tylko potwierdza, że jest z czego się śmiać w kontekście armii spermiarzy, którzy ją wychwalają, bo nie wygląda jak typowa Socha i podziela ich poglądy xD