Aktywne Wpisy
xEm +5
Siema Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dotąd ubierałem się w zwykłych sieciówkach, bo miałem #!$%@? na loga i marki. Ale kurde, te ciuchy to jakaś straszna padaka i denerwuje mnie wyrzucanie np. T shirtow po 4 praniach bo wyglądają jak guano. Zresztą ciuchy z sieciówki (h&m, zara) wyglądają już znacznie gorzej po pierwszym praniu...
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Teraz myślę, żeby ogarnąć coś lepszego. Co sądzicie o takich markach jak Tommy Hilfiger czy Ralph Lauren, Calvin Klein itp? Czy te droższe ciuchy faktycznie są lepszej jakości, czy to tylko przepłacanie za znaczek?
Dajcie znać, jak to wygląda u Was. Macie jakieś sprawdzone marki, gdzie płacisz więcej, ale masz pewność, że ciuch nie rozpadnie się po drugim praniu i że utrzyma się kolor? A może znacie jakieś mniej znane,
Mega_Smieszek +80
Ogrywam Origins. Fajny sand box, ale fabuła i poziom questów urąga ludzkiej inteligencji. Bardziej interesują mnie klimaty rzymskie, więc zastanawiam się nad kupnem Oddysey. Czy gra jest lepsza i czy questy i dialogi są napisane przez kogoś bardziej kompetentnego niż nastolatka z Wattpada? A może to gra na taką samą modłę, tylko w innym kulturowym settingu?
#gry #assassinscreed
@Krs90: właśnie ostatnio się zastanawiałem nad powrotem do AC. Grałem w trylogie, AC2 daje 9/10 z czego dwa punkty w tym to za samą muzykę. Brotherhood też mnie wciągnął ale to głównie przez to że uwielbiam Włochy i sam Rzym, do tej pory się mega jarałem jak chodziłem po mieście i rozpoznawałem budynki w których byłem na prawdę, revelations ograłem ale jakoś mnie mega nie wciągnęła,
Próbuj Unity, kosztuje grosze a nawet jakiś czas temu wyszedł mod poprawiający jeszcze bardziej rozgrywkę.