Aktywne Wpisy
doomzdayzz +1161
Egzekucja CEO amerykańskiej firmy ubezpieczeniowej.
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
tematem żyje całe USA teraz ;>. typ na każdym wystrzelonym naboju wygrawerował „Deny. Defend. Depose.” czyli procedura odmawiania ludziom finansowania leczenia z ubezpieczenia. Zastrzelił CEO firmy ubezpieczeniowej. wsiadł na rower, pojechał do Central Parku i zniknął. Szukają go, publikują zdjęcia ale duża część społeczeństwa widzi w nim bohatera, taki Robin Hood naszych czasów. Policja natomiast twierdzi, że to zawodowiec bo jak zacięła mu się klamka to ją
paxtax +4
#hydraulika Jak odkręcić taką srubę? #remontujzwykopem
Ogrywam Origins. Fajny sand box, ale fabuła i poziom questów urąga ludzkiej inteligencji. Bardziej interesują mnie klimaty rzymskie, więc zastanawiam się nad kupnem Oddysey. Czy gra jest lepsza i czy questy i dialogi są napisane przez kogoś bardziej kompetentnego niż nastolatka z Wattpada? A może to gra na taką samą modłę, tylko w innym kulturowym settingu?
#gry #assassinscreed
Tam na 50h gry jest jedna cut scenka, a reszta to gadające do siebie kukły
Więc skreśl wszystkie gry Ubisoftu.
Tam nawet jak mają w zespole kogoś potrafiącego pisać fabułę (bo i czasem im się udaje), to dowalą zestaw xx godzin questów pobocznych żeby zmarnować czas gracza (no i chwalić się grą, która "zajmuje 60 godzin")
@Logytaze:
@Aramil: A miałem się pytać. Watch Dogs ma słabą fabułę?
To jest jedna z tych gier gdzie mieli ogarniętego gościa. Ale nadal, w zespole było też kilku klepaczy dokładających szumu.
Ogólnie w dużej części od 2010, a w zasadzie każda po 2015 ubigra to "open world" wprowadzony w 90% żeby napompować czas grania. EA jest nieco lepsze ale też unikać. Od innych dystrybutorów jest sporo lepiej (pomijając modne ostatnimi laty shi... znaczy roguelike'i)
@Logytaze: To nie kupuj assasin creedow, ani zadnej gry ubisoftu bo wszystkie sa takie same, stracisz tylko czas szukajac kazdej czesci ekwipunku ktorego i tak nie bedziesz uzywac.
Z valhallą jest to samo, tylko jest jeszcze więcej grindu.
Origins z tej 3 mi najbardziej przypadło do gustu mimo wszystko. Aha, dodatek jest gówniany xD
@Logytaze: Od AC Odyssey odbiłem się po paru godzinach dokładnie z tego powodu. Za fabułę i dialogi tego dzieła musiał odpowiadać zespół ludzi ze znacznym stopniem niepełnosprawności intelektualnej. Ubisoft pewnie na nich jakieś dopłaty ciągnie od rządu.
@Logytaze: Jak interesują Cię klimaty rzymskie, to nie sięgaj po Odyssey. ( ͡° ͜ʖ ͡°)