Aktywne Wpisy
brainmixer +95
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
kukold +1
Gdzie najlepiej szukać fachowca do zrobienia strony dla kliniki stomatologicznej? Chodzi o prosty system do rezerwacji wizyt z przypominaniem przez sms i całe zarządzanie do tego, hosting, adres, maile itp. Widziałem gotowe abonamenty ale drogo to wychodzi dla więcej niż jednego stomatologa. Ile coś takiego może kosztować? Nie chcę żeby mnie naciągnęli bo to raczej szybka robota. Mogę zapłacić do tysiąca jak będzie porządnie i ładnie wykonane.
#programowanie #pracait
#programowanie #pracait
Ogrywam Origins. Fajny sand box, ale fabuła i poziom questów urąga ludzkiej inteligencji. Bardziej interesują mnie klimaty rzymskie, więc zastanawiam się nad kupnem Oddysey. Czy gra jest lepsza i czy questy i dialogi są napisane przez kogoś bardziej kompetentnego niż nastolatka z Wattpada? A może to gra na taką samą modłę, tylko w innym kulturowym settingu?
#gry #assassinscreed
Tam na 50h gry jest jedna cut scenka, a reszta to gadające do siebie kukły
Więc skreśl wszystkie gry Ubisoftu.
Tam nawet jak mają w zespole kogoś potrafiącego pisać fabułę (bo i czasem im się udaje), to dowalą zestaw xx godzin questów pobocznych żeby zmarnować czas gracza (no i chwalić się grą, która "zajmuje 60 godzin")
@Logytaze:
@Aramil: A miałem się pytać. Watch Dogs ma słabą fabułę?
To jest jedna z tych gier gdzie mieli ogarniętego gościa. Ale nadal, w zespole było też kilku klepaczy dokładających szumu.
Ogólnie w dużej części od 2010, a w zasadzie każda po 2015 ubigra to "open world" wprowadzony w 90% żeby napompować czas grania. EA jest nieco lepsze ale też unikać. Od innych dystrybutorów jest sporo lepiej (pomijając modne ostatnimi laty shi... znaczy roguelike'i)
@Logytaze: To nie kupuj assasin creedow, ani zadnej gry ubisoftu bo wszystkie sa takie same, stracisz tylko czas szukajac kazdej czesci ekwipunku ktorego i tak nie bedziesz uzywac.
Z valhallą jest to samo, tylko jest jeszcze więcej grindu.
Origins z tej 3 mi najbardziej przypadło do gustu mimo wszystko. Aha, dodatek jest gówniany xD
@Logytaze: Od AC Odyssey odbiłem się po paru godzinach dokładnie z tego powodu. Za fabułę i dialogi tego dzieła musiał odpowiadać zespół ludzi ze znacznym stopniem niepełnosprawności intelektualnej. Ubisoft pewnie na nich jakieś dopłaty ciągnie od rządu.
@Logytaze: Jak interesują Cię klimaty rzymskie, to nie sięgaj po Odyssey. ( ͡° ͜ʖ ͡°)