Wpis z mikrobloga

Jakoś w ogóle nie jestem zdziwiony, że konfopisowcy popierają chama, buraka i kłamce Trumpa, opowiadającego się za wyjściem z NATO oraz brakiem wsparcia Europy i Ukrainy.

Zaraz ktoś wyleci: on tak tylko gada na potrzeby kampanii, tak naprawdę polityka zagraniczna USA jest długoterminowa i mało zależna od prezydenta.

Cóż, Biden i jego środowisko już udowodniło podejście do naszego rejonu świata przez ostatnie dwa lata i jakoś nie widzi mi się zmiana na buraka Trumpa, który wygaduje różne rzeczy i cholera wie jak zachowałby się w podobnych okolicznościach

#usa #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
robert_blaszczykowski - Jakoś w ogóle nie jestem zdziwiony, że konfopisowcy popierają...

źródło: temp_file4665374557991837349

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@robert_blaszczykowski: Izolacjonizm to koniec gospodarczy usa myślę że nawet trump to wie bo każdy prawie imbecyl to wie. Cała ich pozycja na świecie wynika z tego że na dane morze wpływa carrier strike group i każdy kuli ogonek. Że większość elektoratu trumpa nie mieści się nawet w kategorii imbecyl to inna sprawa. Natomiast romansowanie z takimi izolacjonistycznymi i qaesi faszystowskimi skrajnymi emocjami może się łatwo wymknąć spod kontroli i będziemy
  • Odpowiedz
@silquer
Ekspertem nie jestem ale nie trzeba oglądać tvnu żeby wiedzieć że Trump to burak i prostak. Nie trzeba śledzić tvnu, żeby obejrzeć wiece wyborcze Trumpa. Nie trzeba śledzić tvnu, żeby wiedzieć, że środowisko Trumpa blokowało pomoc dla Ukrainy.
No i w końcu, nie trzeba śledzić tvnu, żeby widzieć jakie podejście mają demokraci do rosji i ukrainy przez ostatnie dwa lata. Nic więcej mi nie potrzeba.

Zakładam, że w tym momencie
  • Odpowiedz
no i wiadomo, Biden i Harris = tęczowa, chora, lewacka ideologia do której nie mogą dopuścić za wszelką cenę

@robert_blaszczykowski: dokładnie dlatego są za Trumpem. A jak się kiedyś przekonają, że Trump ma Polskę w dupie, a Izrael wspiera bardziej niż robił to Biden, to będzie wykop face i festiwal fikołków
  • Odpowiedz
  • 0
opowiadającego się za wyjściem z NATO oraz brakiem wsparcia Europy

@robert_blaszczykowski Bardzo dobrze. Niech te k---y lewackie zaczną wydawać kasę na zbrojenia, bo to patologia, że tak bogaty kontynent jak Europa (poza Polską i UK) polega głównie na tatuśku z Ameryki xDD

Trump ich kiedyś postraszył i do dzisiaj słychać wycie. Wystarczy kasę z uchodźców przełożyć na produkcję amunicji.
  • Odpowiedz
@eduardo-garcia: tak ja wiem ta straszna lewica i w ogogle tomasza lisa ostatnio sluchales? Dajta spokój!
Dlaczego jak się pytasz Grzesia brauna czy rosja jest dla Polski zagrożeniem to zaczyna o wolyniu odpowiadać? Możliwości są trzy:
1. Jest debilem
2. Jego elektorat to debile
3. Prawakom zbiorowo o------o od gigantycznego stężenia propagandy strachu i nienawiści sianego ostatnie 10-15 lat
  • Odpowiedz
a bo zapomniałem, że Braun jest reprezentatywny dla poglądów całej prawicy. To może zróbmy tak, że ja sobie wybieram Józefa Stalina jako przedstawiciela lewactwa i będziemy się naparzać na argumenty. Genialnie!

PS. Co tam pisałeś o debilach?
@Rabe2137:
  • Odpowiedz