Aktywne Wpisy
miekki_am +482
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +53
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Zaraz ktoś wyleci: on tak tylko gada na potrzeby kampanii, tak naprawdę polityka zagraniczna USA jest długoterminowa i mało zależna od prezydenta.
Cóż, Biden i jego środowisko już udowodniło podejście do naszego rejonu świata przez ostatnie dwa lata i jakoś nie widzi mi się zmiana na buraka Trumpa, który wygaduje różne rzeczy i cholera wie jak zachowałby się w podobnych okolicznościach
#usa #bekazpisu #bekazkonfederacji #polityka
Ekspertem nie jestem ale nie trzeba oglądać tvnu żeby wiedzieć że Trump to burak i prostak. Nie trzeba śledzić tvnu, żeby obejrzeć wiece wyborcze Trumpa. Nie trzeba śledzić tvnu, żeby wiedzieć, że środowisko Trumpa blokowało pomoc dla Ukrainy.
No i w końcu, nie trzeba śledzić tvnu, żeby widzieć jakie podejście mają demokraci do rosji i ukrainy przez ostatnie dwa lata. Nic więcej mi nie potrzeba.
Zakładam, że w tym momencie
@robert_blaszczykowski: dokładnie dlatego są za Trumpem. A jak się kiedyś przekonają, że Trump ma Polskę w dupie, a Izrael wspiera bardziej niż robił to Biden, to będzie wykop face i festiwal fikołków
Mówisz o amerykańskiej prawicy, która to strzelała do kandy... a nie, czekaj! Czy o polskiej prawicy, która zbiorowo przybrała postać Cyby?
https://www.rp.pl/spoleczenstwo/art1527141-badania-wieksza-nienawisc-po-stronie-zwolennikow-opozycji-niz-pis
@Rabe2137:
@robert_blaszczykowski: w dupie mamy co ci się widzi a co nie, i tak nie masz na nic wpływu
@robert_blaszczykowski Bardzo dobrze. Niech te k---y lewackie zaczną wydawać kasę na zbrojenia, bo to patologia, że tak bogaty kontynent jak Europa (poza Polską i UK) polega głównie na tatuśku z Ameryki xDD
Trump ich kiedyś postraszył i do dzisiaj słychać wycie. Wystarczy kasę z uchodźców przełożyć na produkcję amunicji.
Dlaczego jak się pytasz Grzesia brauna czy rosja jest dla Polski zagrożeniem to zaczyna o wolyniu odpowiadać? Możliwości są trzy:
1. Jest debilem
2. Jego elektorat to debile
3. Prawakom zbiorowo o------o od gigantycznego stężenia propagandy strachu i nienawiści sianego ostatnie 10-15 lat
PS. Co tam pisałeś o debilach?
@Rabe2137: