Wpis z mikrobloga

Napisała do mnie gruba laska i od razu zaproponowała seks.
Młoda z ogromnymi cycami, ale tłusta, nawet nie tyle co pulchna, co po prostu tłusta, ogromna jak te jej gargantuiczne melony.
Początkowo się zgodziłem, bo:
1. Stwierdziłem, że darowanemu koniu nie zagląda się w gęby
2. Kto wybrzydza ten nie rucha
3. Napisała, że bardzo lubi ssać, a podobno grube b. dobrze to robią
Każdego dnia przybliżającego mnie do kopulacji z nią odczuwałem co raz większy opór, niechęć, wątpliwości.
Ostatecznie dzień przed zrezygnowałem.
#seks #grubaimanlet #tinder

czy???????

• dobrze zrobiłeś, trzeba mieć standardy 47.8% (206)
  • głupiś, miałbyś fajny sex 32.5% (140)
  • nw / sprawdzam 19.7% (85)

Oddanych głosów: 431

• 35
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@editores: No to czemu piszesz o stereotypach, kiedy w rzeczywistości jest tak, że z definicji coś co jest brzydkie zazwyczaj jest wynikiem zaniedbań? Czy Twoim zdaniem otyłość, która jest i niezdrowa i nieestetyczna to jedynie wynik jakiegoś tam przypadku? Pomijam sytuacje, w których otyłość powstaje bo ktoś musi zażywać leki upośledzające metabolizm (chociaż i na to pewnie by się znalazła jakaś rada) ale to użyłem sformułowania "może świadczyć".
  • Odpowiedz
@editores: No tak, piękne jest to, co jest wynikiem zaniedbań. Więc jedzmy bez opamiętania. Można w tym wnioskowaniu iść o krok dalej - piękno i siła idą w parze, bo jakby nie patrzyć masa opadającego ciała przekłada się na pęd, co z kolei przekłada się na siłę podczas kolizji z innym ciałem fizycznym. Czy może nie ma takiej definicji i Newton się mylił i halucynował o przedmiotach upadających z wysokości?
  • Odpowiedz
@editores czemu cokolwiek tłumaczysz takim ludziom ? Oni się nie przejmują czyims zdrowiem tylko chcą dokopac bo są malostkowymi hejterami , gdyby się tak przejmowali cudzym zdrowiem to by pisali takie litanie o alkoholikach czy palaczach
Pisanie o kwestiach zdrowotnych to przykrywka do hejtu
  • Odpowiedz
@editores: Już pomijając to, że Twoje horyzonty są wąskie jak kanał Sueski na mapie świata bo właściwie widzisz to, co chcesz widzieć byle tylko uwolnić się od ciężaru pracy nad sobą i zyskać aprobatę ludzi, którym wystarcza byle co, to ten cały psychiatryk w którym żyjesz (bo skoro każda patologia jest chorobą, a patologie są obecne wszędzie) chyba jest jedynym miejscem w Twojej przestrzeni mentalnej, które tak kochasz, to pewnie!
  • Odpowiedz
@editores z wcześniejszym się zgadzałem, ale to "Nikt nie zostaje grubasem, bo żre dla zabawy bez opamiętania." to piramidalna bzdura. Tak, otyłość to skutek kilku zaniedbań, ale żarcie jak maci0ra to jeden z nich.
  • Odpowiedz