Kupiłem sobie AT-LPW50 i Edifier S1000mkii Pierwszy #gramofon , 3 #winyl w kolekcji póki co Boże, to jest cudowne. Siedzę w salonie od wczoraj non stop i słucham jednej i tej samej płyty Biggiego Ale robienie researchu co kupić to było najgorsze co mnie spotkało. “Za 2,5k to dopiero się kable zaczynają a Ty chcesz gramofon i głośniki”. Trochę p----------e środowisko jak dla mnie
Jak mogę komuś polecić co zrobić - zajrzeć na reddita, serio. C--j, że po Angielsku ale tam szanują Twój budzet i doradzą Ci solidnie
@Illidan-Stormrage: no niestety jest dokładnie tak jak piszesz. Polskie środowisko winylowców to rak. Same 60-letnie dziady pieprzące jak to poniżej 3k nie da się kupić nowego gramofonu, rady dla ludzi kupującym pierwszy gramofon w stylu "kup używanego technicsa, wymienisz sobie ramię, wkładkę i będzie jak nowy" xD, a płyty to też tylko z epoki i tylko first press, bo reszta to cyfrowe g---o. Na forach anglojęzycznych jest dużo lepiej, tam
“Za 2,5k to dopiero się kable zaczynają a Ty chcesz gramofon i głośniki”. Trochę p----------e środowisko jak dla mnie
@Illidan-Stormrage @u-kill-u-homo: Prawda. Niedawno się dowiedziałem, że mój zestaw AT-LP60X + Denon D-M41 nie nadaję się absolutnie do niczego. Tyle czasu człowiek się cieszy z pięknego dźwięku, aż tu nagle ktoś mu mówi, że to nieprawda jest, fatamorgana dźwiękowa jakaś..
Pierwszy #gramofon , 3 #winyl w kolekcji póki co
Boże, to jest cudowne. Siedzę w salonie od wczoraj non stop i słucham jednej i tej samej płyty Biggiego
Ale robienie researchu co kupić to było najgorsze co mnie spotkało. “Za 2,5k to dopiero się kable zaczynają a Ty chcesz gramofon i głośniki”. Trochę p----------e środowisko jak dla mnie
Jak mogę komuś polecić co zrobić - zajrzeć na reddita, serio. C--j, że po Angielsku ale tam szanują Twój budzet i doradzą Ci solidnie
#muzyka
https://streamable.com/44iro9
Na forach anglojęzycznych jest dużo lepiej, tam
@Illidan-Stormrage @u-kill-u-homo: Prawda. Niedawno się dowiedziałem, że mój zestaw AT-LP60X + Denon D-M41 nie nadaję się absolutnie do niczego. Tyle czasu człowiek się cieszy z pięknego dźwięku, aż tu nagle ktoś mu mówi, że to nieprawda jest, fatamorgana dźwiękowa jakaś..