Mirasy jak myślicie - czy w MLMach, od jakiegos poziomu "wtajemniczenia", prowadzone są prawdziwe szkolenia na temat koszenia frajerni na poziomach niżej? Czy jest to zawsze obudowane w MLM-p--------o milionerskie aż do samej góry piramidy?
@ch1nczyk: zależy jeden frajer mi się od razu wysypał że chodzi o koszenie frajerów. Wystarczyło że zadałem mu to sakramentalne pytanie... Chyba nie był zbyt mądry albo leciał na fejkowych danych
@ch1nczyk: tam głównie płacisz suba do dostępów platformy i niby super sygnały i dostęp do webinarow, a zarobisz jak zwerbujesz tak z 10-15 aktywnych subskrybentów, wtedy procent z ich subskrypcji wpada na twoje konto. Dlatego tak chamsko piszą do ludzi żeby ich wkręcić bo głównie z tego zarabiają. Z tego da się zarobić jak dobrze zakręcisz bajer i wciśniesz kit 15 osobom, ale pytanie, czy pajacowanie na IG i oszukiwanie
@Miglancu Jasne że mnie to nie interesuje - pytam tylko z ciekawości, czy w tym syfie jest gdzieś, może róży sek górze piramidy, rozmowa na temat wyzyskiwania ludzi a nie roztaczania wizji milionerskich.
@ch1nczyk: myślę, że tak, tak to jest zaprojektowane u podstaw. Zresztą, temat już stary, tylko sprzedawany w innym papierku (wcześniej perfumy FM były popularne, też mnie wkręcać chcieli w to)
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
#mlm #frajerzyzmlm