Tuskowcy aktualnie stosują bardzo podobną do PiSu populistyczną gadkę, krytyka to naturalnie "hejterzy" albo "trolle". I tak zrobią co ustalili sobie przy zielonym stoliku z deweloperami. Potrafią nawet poświęcić releacje z koalicjantami dla wprowadzenia programu "Deweloper++".
Gdzie podniesienie kwoty wolnej, opieka zdrowotna kuleje, inflacja może ponownie wystrzelić do góry, dodatkowo może nas czekać wojna. Mamy #!$%@? ważniejsze wydatki niż dosypywanie do i tak już rozgrzanego pieca rynku nieruchomści.
***** PO PSL.
Brzmię jak Konfiarz, ale po historii moich postów zobaczycie, że nie jestem xD.
@duzy_krotki: tylko kitowcy z KO zapomnieli że nie mają nomen omen betonowego elektoratu jaki pis, wystarczy że część osób poczuje się oszukana, cześć osób oleje wybory i już ko ma ciepło, chyba zapomnieli że ostatnie wybory, które wygrali głównie przez frekwencje to raczej był przypadek, a nie reguła
@Wielka-Polska-Betonowa Dokładnie, do tego PiS ma stabilne 30%, część elektoratu popłynie do Konfederacji. Niech coś się stanie z Lewicą, to będziemy mieli powtórkę z 2015 roku i rządy koalicyjne PiS i Konfederacji.
@Wielka-Polska-Betonowa: i to jest bardzo ciekawa sprawa - nie wyciągneli wniosków z ostatniej przegranej? Czy poprostu po zwycięstwie stali się tak butni? Zastanawiające, czemu tak na siłe chcą przeforsować ten program, czy aż tak są w kieszeni devów?A może wytyczne z UE?(coś mi przemkneło że Urszuli jest smutno bo w młode osobny nie mają mieszkań w ue). Mam swoją teorrie iż nadchodzi kryzys i to jest ich jedyny pomysł na
@duzy_krotki Nie wiem jaki Tusk ma plan na kolejną kadencję ale przecież oczywistym jest fakt, że wygrał głosami młodych. Jak ich tak ostro ruchnie to czego on się spodziewa w następnych wyborach? XD
Czas na ostatnią pompę, realizację zysków, a póżniej zostaje jeszcze tylko wepchanie głupich polaczków do wojny za kontrakt od zachodniej firmy produkującej uzbrojenie i adios za granicę...
Prawda jest taka, że wielbiący KO i Tuska dostali boosta do pewności siebie bo część społeczeństwa gardziła pisem i chciała ich oderwać od koryta no ale jak tylko poszła pierwsza krytyka KO to zaczeli wyzywać od onucy, trolli, konfiarzy, szmateckich xD
Dla mnie pisowiec i fan ko to tacy sami, głupi ludzie. Spytaj tego drugiego dlaczego KO nie realizuje obietnic to odpowie, że w sumie dobrze, że tego nie robiąxD
@duzy_krotki: to, że tak się będzie działo wiedział każdy kto choć w niewielkim stopniu orientował się jak wyglądały rządu PO, więc moje pytanie jest takie, skoro wyznawcy tuska i koalicjancji źli, konfa zła, pis zły, to na kogo kolega ostatnio głosował, że czuje się uprawniony do podnoszenia takie larum?
Spytaj tego drugiego dlaczego KO nie realizuje obietnic to odpowie, że w sumie dobrze, że tego nie robią
Patrząc po pomyśle 0% to większość by faktycznie wolała żeby nie realizowali żadnych swoich obietnic i dobrze XD.
Tusk przyszedł zmienić PiS i za 4 lata go nie będzie nie wiem tylko czy on to wie czy zakłada że ludzie i tak go wybiorą byleby nie PiS. Jest to możliwe oczywiście
Gdzie podniesienie kwoty wolnej, opieka zdrowotna kuleje, inflacja może ponownie wystrzelić do góry, dodatkowo może nas czekać wojna. Mamy #!$%@? ważniejsze wydatki niż dosypywanie do i tak już rozgrzanego pieca rynku nieruchomści.
***** PO PSL.
Brzmię jak Konfiarz, ale po historii moich postów zobaczycie, że nie jestem xD.
#nieruchomosci #polityka
a to konfiarz to jakas nowa obelga?
Nie, ale dużo konfiarskich botów śmiga po Wykopie, chciałem zaznaczyć, że nie jestem jednym z nich.
Zastanawiające, czemu tak na siłe chcą przeforsować ten program, czy aż tak są w kieszeni devów?A może wytyczne z UE?(coś mi przemkneło że Urszuli jest smutno bo w młode osobny nie mają mieszkań w ue).
Mam swoją teorrie iż nadchodzi kryzys i to jest ich jedyny pomysł na
Ciekawe.... chyba że to w tym sensie że poparcie każdej partii to obelga.. może tak byc
Nie wiem jaki Tusk ma plan na kolejną kadencję ale przecież oczywistym jest fakt, że wygrał głosami młodych. Jak ich tak ostro ruchnie to czego on się spodziewa w następnych wyborach? XD
@Wielka-Polska-Betonowa: Może o to chodzi, że to ostatnie 4 lata?
Czas na ostatnią pompę, realizację zysków, a póżniej zostaje jeszcze tylko wepchanie głupich polaczków do wojny za kontrakt od zachodniej firmy produkującej uzbrojenie i adios za granicę...
Dla mnie pisowiec i fan ko to tacy sami, głupi ludzie.
Spytaj tego drugiego dlaczego KO nie realizuje obietnic to odpowie, że w sumie dobrze, że tego nie robiąxD
Na twoją starą.
Patrząc po pomyśle 0% to większość by faktycznie wolała żeby nie realizowali żadnych swoich obietnic i dobrze XD.
Tusk przyszedł zmienić PiS i za 4 lata go nie będzie nie wiem tylko czy on to wie czy zakłada że ludzie i tak go wybiorą byleby nie PiS. Jest to możliwe oczywiście