Wpis z mikrobloga

#przegryw #gownowpis #przegrywpo30tce #blackpill W sobotę byłem w galerii handlowej, wbijam do hipermarketu, robie zakupy i staję w kolejce. Przede mną młody huop, cofnięta szczeka, zakola, Nadwaga i dresik. Przed nim stoi typowy oski. Wręcz słownikowy. Na kasie stoi typ0wa julka o imieniu? Nie zgadniecie. Oczywiście, że Julka. Nie wierzyłem własnym oczom. I ta julka flirtuje z oskarkiem. Bajera. No troszkę wkurfiona, że jakiś huop jej przerywa. Młody huop przede mną stojący na podstawie jakichś niejasnych znaków, konstelacji gwiazd czy innych choojuf mujóf uznał, że z nim też bedzie flirtować. Kiedy żartował to julka spojrzała na niego jak na g---o. Dosłownie. Jakby na chodniku zobaczyła psią srakę i wdepnęła w nia. Huop postawiony do pionu zgarbił się i poszedł przed siebie. Ja odważyłem się jedynie na spojrzenie pełne pogardy wobec julki i oskarka.
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Rajtar: Bardzo dobra reakcja ze strony Julii, takim nie wolno dawać nawet odrobiny atencji, bo będzie stał pod jej pracą co wieczór. Nie dla psa kiełbasa, trzeba znać swoje miejsce.
  • Odpowiedz
  • 0
@BiauoRycerz: tylko, ze huop bedzie szanowal. A oski wezmie, wymłoci sakwę na wszystkie możliwe sposoby jakie zna z p---o i kopnie w dooopę. A potem lament jacy to faceci są zli
  • Odpowiedz
  • 2
@sberatel: zwrotu "psia sraka" używają wg Ciebie tylko dzieci? no to pewnie jestem emocjonalnym starym dzieckiem.( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz