@bezpravkano207: Zaznaczyłem wątpliwe miejsca, tak żeby każdy mógł sobie ocenić.
@andrzej-kolodko: Nie wiadomo co tam mogło być. Może coś co obciążało/doxowało Wójcika, może coś, czego ujawnienie wpędziłoby go w kłopoty, może coś co uznał za nieistotne. Poszukaj "(...?)" w przepisanym tekście.
@andrzej-kolodko: Podejrzenia manipulacji - wydawało mi się że to oczywiste, tym bardziej że nie tylko ja to zauważyłem. Nie wiem też co Ty mi tu o Sumie, jak nie o nim jest ten wpis? N.t. suma nie ma żadnych rzetelnych informacji z żadnej strony i nie zamierzam zajmować żadnego stanowiska, póki takowe się nie pojawią. Imo ty też powinieneś się wykazać większą ostrożnością.
@Zwanek: też to zauważyłem
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@andrzej-kolodko: Nie wiadomo co tam mogło być. Może coś co obciążało/doxowało Wójcika, może coś, czego ujawnienie wpędziłoby go w kłopoty, może coś co uznał za nieistotne. Poszukaj "(...?)" w przepisanym tekście.
Nie wiem też co Ty mi tu o Sumie, jak nie o nim jest ten wpis? N.t. suma nie ma żadnych rzetelnych informacji z żadnej strony i nie zamierzam zajmować żadnego stanowiska, póki takowe się nie pojawią. Imo ty też powinieneś się wykazać większą ostrożnością.
A przede wszystkim, próbuję z tobą normalnie