Aktywne Wpisy
wykop +9
Dzień dobry, Wykop! Mamy dla Was dwie wiadomości! (ツ)
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
1. Odpowiedzieliśmy na Wasze ostatnie zgłoszenia i wprowadziliśmy kilka poprawek, które powinny umilić korzystanie z Wykopu:
- w przeglądarce Firefox naprawiliśmy „skaczący” formularz komentarzy,
- wprowadziliśmy również poprawki do automatycznego ukrywania długich wypowiedzi z opcją "pokaż więcej",
- usprawniliśmy wklejanie zdjęć,
BasTajpan +600
Kilka lat temu mireczek @Dzejbok wstawił swoją tapetę z miodowych lat. Tak mnie ona oczarowała, ze obiecałem sobie skopiować ją od niego jak tylko będę miał dwa monitory. I oto ona ( ͡° ͜ʖ ͡°) #seriale #miodowelata #heheszki #humorobrazkowy
#motoryzacja #pokazsamochod #audi #rs6
Teraz tylko do szybkiej naprawy żeby można było się cieszyć :P
Swoją drogą w jaki sposób uszkodzona, że chłodnica nie tknięta? Jakieś lekkie puknięcie?
@variss: 450KM aktualnie, ale po naprawie wjedzie nowy program
@LuckyR: no i dobrze, takie auta, które z zewnątrz się nie wyróżniają są najlepsze
coś jak to :D
https://www.youtube.com/watch?v=1RIvfIrwg2k
@Czipsu: wcześniej miałem S3 - również stuknięte, niby dobra lakiernia, ale kolor jest inny... (a dobierany był komputerowo). Więc nie wierzę już w lakierników.
@barrus89: Nie. Nigdy nie zagazowałem samochodu.
@elvisiako: Felgi na zdjęciu z tyłu są ori, ale juz wyleciały i wpadły 19" z oponami 245/40. Przez wydechy, szerokość samochodu i kapci
co do zagazowania - nie przekona Cie to, aby za 100km zamiast ~90zł płacić 45zł?