Aktywne Wpisy
Akuzativ94 +1004
TheOneAndOnly +12
Ktoś mi wytłumaczy dlaczego kobiety z 2024 ciągle nie odzywają się pierwsze w początkowych fazach znajomości? XD
Różowa 30lv, byliśmy już na trzech randkach na których oboje dobrze się bawimy, mamy też kontakt fizyczny, ale ona nigdy nie napisze pierwsza ani nic nie zaproponuje. Jak ja napisze to ona odpisze, ale nigdy sama z siebie. Jest też chętna na kolejne randki.
Czy to te słynne udawanie niedostępnej? XD
#zwiazki #
Różowa 30lv, byliśmy już na trzech randkach na których oboje dobrze się bawimy, mamy też kontakt fizyczny, ale ona nigdy nie napisze pierwsza ani nic nie zaproponuje. Jak ja napisze to ona odpisze, ale nigdy sama z siebie. Jest też chętna na kolejne randki.
Czy to te słynne udawanie niedostępnej? XD
#zwiazki #
Pewnie wspominałem ale co tam, jak ja nienawidzę tej wegetacji.
Ale trza iść bo tynk że ścian może być niezjadliwy.
#przegryw #przegrywpo30tce #samotnosc ##!$%@? #pracbaza
Każdy może znaleźć sobie to co mu najbardziej pasuje. Zdajesz sobie sprawę z tego, że sa ludzie którzy biorą kartkę w rękę i idą do parku coś sobie bazgrolić? Albo dłubią sobie w drewnie w garażu. Można też malować ceramikę albo kij wie co jeszcze! I a propos ceramiki - uważaj dzbanie - to nie jest bait bo można po prostu robić inne rzeczy niż siedzieć
Książki czytać uwielbiam ale w pełni rozumiem, że ktoś może nie czerpać z tego wystarczającej dawki przyjemności. Za
@mati1990: A to szukając ofert pracy i aplikując robi się to jakoś inaczej, niż przez komputer i siedząc w fotelu?
@Filipterka25: trzeba mysleć, po tej robocie są duże problemy z tym.
@mati1990: To tam ROW, JOW czy inna zona Tarnowskich Gór. Śląskie poza skrajnym południem i może zadupiami w okolicy Częstochowy to nie są Bieszczady.
Inna rzecz, że tym bardziej nie widzę problemu - pracujesz X lat, wynajmij coś blisko roboty jak biały człowiek. OD razu będzie kilka godzin oszczędności na
@Filipterka25: zapraszam do mnie, to zobaczysz. urlop? mam 24 z zeszłego + cały obecny bo niema jak wybrać. i tylko nie mam z 2022 bo hr w końcu zmusiła mojego kierownika do wybrania po wypadku, dopiero teraz w styczniu go wybrałem cały styczeń polecial z urlopu 2022
@mati1990: Znam, dla mnie abberacją jest się katować codziennie 5 godzin w busie, żeby przyciąć kilka groszy na siedzeniu u matki na chacie.