Wpis z mikrobloga

• 100
@tryta: Oczywiście nie przyszło ci do głowy że jeśli planował akcję, to musiał się przygotować? Na przykład, no nie wiem, zarejestrować się jako republikanin żeby mieć jakąś swobodę ruchu, dostawać się na wiece bez problemu żeby poobserwować ochronę.
  • Odpowiedz
Ciekawe jakich zaimków używało zamachowcze.

@Mengzi: Ciekawe jakiej był płci i koloru skóry, hmmm ( ͡° ͜ʖ ͡°) Bez zaskoczenia jak praktycznie każdy zamachowiec był to oczywiście biały facet, ale na to zawsze macie wymówkę, jedyna nadreprezentacja totalnie bez żadnego znaczenia to dla was biali heteroseksualni mordercy.
  • Odpowiedz
@pianinka: wkońcu to biali odpowiadają za czyny przełomowe dla dziejów, nawet jeśli chodzi o tę haniebną stronę, czarni i meksykańce wolą strzelać do swoich dla 10 gramów koki xD
  • Odpowiedz
@14882137: Gloryfikowanie morderców i zamachowców bo są tego samego koloru skóry co ja, nieźle macie n------e xD Jak się okaże, że to lewak to też będziesz dumny, że jest odpowiedzialny za przełomowy czyn? A kobieta w przebraniu? A gej? Nie, wtedy niezrównoważone lewaczysko i pedał próbował zabić Trump, no chyba że to biały hetero, wtedy odważny mężczyzna odpowiedzialny za zmianę biegu dziejów. Hipokryci i debile.
  • Odpowiedz
@Mengzi: na pewno mordo, nie ważne kim był i tak z niego zrobicie wyborcę Tuska xD jak tam odcinanie się od Brunona kwietnia i tych jełopów od urodzin Hitlera?
  • Odpowiedz
@pianinka: ale zesrańsko xD, ja tylko napisałem o czynach przełomowych nawet jeśli są haniebne, z tym gloryfikowaniem to już sobie dopowiedziałaś. Nawet jeśli typ byłby gejem to dla mnie dalej jest białasem, i nie identyfikuj mnie z jakąkolwiek grupą pisząc w liczbie mnogiej.
  • Odpowiedz
@14882137: Tak samo jak białasami są incele mordercy strzelający do ludzi z przejeżdżających samochodów czy większość skazanych p-------w i gwałcicieli dzieci, ach te przełomowe ciągoty białych do gwałcenia dzieci i strzelania do każdego kto się z nimi nie zgadza. Czy może jednak upraszczamy tylko w jedną stronę, a tę która nam nie pasuje ignorujemy? :)

https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/7892399/
  • Odpowiedz
@Mengzi: XD
o tak spiskowa teoria oczywiście XDDDDD
powinien być taki generator prądu z prawackich fikołów
jak breivik strzelał to najpierw kręciliście patrzcie lewactwo islamiści islamiści, a jak się okazało że breivik to jednak wasz ziomek to nadal wina lewactwa XDDDD tak samo tutaj, zarejestrowany republikanin, w pierwszych wyborach w jakich mógł głosować, ale nieeeee false flag, infiltracja
  • Odpowiedz
biali są szerokim spektrum

@14882137: Zdradzę ci sekret, każda grupa społeczna jest szerokim spektrum i znajdziesz tam zarówno godnych podziwu bohaterów jak i totalne szuje.
  • Odpowiedz
@pianinka: to niezły tam sekret xD, to teraz porównaj białych do aborygenów albo ludów syberyjskich, tak samo szerokie spektrum. Aborygeni na pewno mają zamachowców albo swojego generała Pattona.
  • Odpowiedz