Aktywne Wpisy

SzubiDubiDu +41
Cześć, toniemy.
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
Nie bardzo wiem jak stare marki mają przetrwać skoro byle corolla jest w cenie chińskiego suva.
I nawet nie piszcie głupot typu "potem na części do chińczyka czekasz 2 miesiące" bo siedzę na grupkach i ludzie narzekają, że nawet do głupiego seata czy skody muszą czekać po miesiąc lub dwa na zwykłą szybę i lampy xD
#motoryzacja
źródło: chinks
Pobierz
Mega_Smieszek +240
źródło: temp_file6975514216753595442
Pobierz

Dlatego mały update - Niestety sprzedałem połowę jakoś około tygodnia temu - kiedy zaczęły się pierwsze spadki po wejściu na CoinMarketCap. Był to bardzo duży błąd, godny miana wykopowego inwestora, ponieważ od tamtej pory kurs nieustannie rośnie, obecnie o ponad 250%.
Mój obecny wynik to:
Zainwestowano 1.5k USD
Sprzedano połowę za 1k USD
Druga połowa dziś warta 3.5k USD
Czyli gdybym dzisiaj sprzedał to co mi zostało, to mój wynik to byłoby dokładnie 200% (+3k usd)
Natomiast, nauczony doświadczeniem, nie zamierzam sprzedawać ani jednego leprichona, przed wielomilionowym market capem.
#kryptowaluty
#codziennyshitcoin
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/76652153
Tu dowód zakupu
.