Wpis z mikrobloga

• 12
@MiedzygalaktycznyMors a Ty się zapoznaj z artykułem 63a, 124 jest ścigane na wniosek pokrzywdzonego, tak że trzeba się automatycznie przyznać do naruszenia art. 63a, za który są większe konsekwencje. Do tego 63a przewiduje przepadek przedmiotów służących do popełnienia wykroczenia, tak że życzę powodzenia w ukaraniu osoby zrywającej takie ogłoszenia ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
Ja pierdzielę, ale ameby umysłowe w komentarzach XD Nikt nie będzie ścigać nikogo za rozwieszanie ani zrywanie śmiesznych karteczek z tablicy ogłoszeń, ludzie mają swoje problemy. Wiem, że są wakacje, ale wstańcie czasami od kompa, bo wam na dekiel wali.
  • Odpowiedz
Kapitalizm spoko, tylko podszywanie korporacji pod rodzinkę z pieskiem budzi niesmak.

@ilduce999: że flipperzy to tak naprawdę korporacje? Ikskur wade
  • Odpowiedz
Pożeranie małych biznesów i prywatnych majątków Polaków nie jest konieczne w kapitalizmie.

@ilduce999: kapitalizm zawsze, ale to zawsze kończy się monopolizacją rynku. To naturalna kolej rzeczy, pewna jak kałuże po deszczu.
To śmieszne jak prawaki w Polsce jednocześnie są za ultra kapitalistycznym rynkiem z zagranicznymi korporacjami zjadającymi polski przemysł i nacjonalistyczno-ksenofobicznym podejściem do wszystkiego innego.
  • Odpowiedz
@ilduce999: głupi fliperzy wypoku nie czytają i nie wiedzą że bańka właśnie pęka bo znowu zaczęli mi te ulotki do skrzynki wrzucać. Poprosił bym majka żeby podzwonił i wyjaśnił jak wygląda sytuacja ale coś pisał że nie ma czasu bo kolejny flip robi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Teraz nasrane Zabkami i nic innego.

@ilduce999: Takie małe sklepiki były niesamowite bo potrafiły mieć zaskakujący asortyment. Był taki średniej wielkości sklepik koło mnie, który miał przeogromny wybór słodyczy, których nigdy nie widziałem i lubiłem sobie chodzić i wybierać coś nowego. Ale no niestety z 1-2 lata temu skapitulował i otwarła się 5. Żabka na tej samej ulicy.

Z jednej strony trochę rozumiem model biznesowy - produkty, które łatwo schodzą
  • Odpowiedz
@ilduce999: sam chyba zacząłem małą wojnę z flipperem który wywiesza to dziadostwo koło mojej roboty, co zdejmę ze słupa to po paru dniach znów się pojawia. Zobaczymy jak długo to potrwa, póki co zdjąłem 3
  • Odpowiedz