Aktywne Wpisy
WielkiNos +149
Wydziarasy szukają sposobów na przykrycie tatuaży, bo już im się znudziły?
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
Ojej, jeszcze tylko jakieś 70 lat codziennego patrzenia na ten sam obrazek w tym samym miejscu od rana do nocy dzień w dzień xd
#tatuaze #bekaztwitterowychjulek #makijaz
marta99x +2
Dlaczego wy mężczyźni nie potraficie docenić swojej kobiety. Zamiast wywoływać uśmiech na jej twarzy to ciągle sprawiacie jej przykrość. Takim sposobem ona w końcu odejdzie albo ciebie w--------i ze swojego mieszkania….
#samozycie #calaprawda
#samozycie #calaprawda
Nie chcę przechodzić do innej firmy, więc chcę przedstawić sytuację team liderowi - myślicie, że wyrówna mi stawkę?
Dodam jeszcze, że te 12.5k to były minimalne widełki dla tego stanowiska i dali mi tyle niby "na start, a potem pogadamy o podwyżce", ale wiadomo jak to z tym bywa.
Ja to widzę tak, że albo mi wyrówna, a jak powie że nie da rady to mówię mu elo i przechodzę do tej drugiej firmy, bo hajsy się przydadzą - niedługo planuje kupno mieszkania.
#pracait #pracbaza #programowanie #programista15k
@4mmc-enjoyer: Tak bym zrobił tylko rzuć wyższą kwotę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
nie, ale powie ci że napewno się uda za pół roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pyszniarz na razie taką akcję miałem tylko raz i kieras bez problemu wyrównał stawkę z tym co powiedziałem