Wpis z mikrobloga

Rozumiem zadzwonić na Orlen żeby pijusowi nie sprzedawali alko albo do glovo żeby nieopłaconego kebaba. Ale który kretyn zniszczył lajta dzwoniąc na psy? Bez sensu.
#kononowicz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@elita1001: a ja nie rozumiem i nie zrozumiem. Bo jak robic patusowi zachlanemu na złośc to po c--j ma tracic z tego powodu ktos kompletnie nie zwiazany z uniwersum?
2 sprawa- niby hehehe ubaffff zadzwonmy ze sum chce se skoczyc z deski klozetowej he hłe ale BEKA
A jednak bagiety mogly byc w tym czasie potrzebne nie tylko by walnąć typowi z telefonem na pasach kwitek.
Ot tak wystarczy pomyślec.
  • Odpowiedz
@dyzmund nie wiem kto to Mikuś. Jakieś trudne piszesz. Właśnie zastanawiam się czy nie jedziesz po mnie jak po mopru w zawoalowany sposób. 🤔Jednak przypominam że to nie pierwszy raz jak ktoś policję wezwał do suma. Kiedyś ewakuował się z busa
  • Odpowiedz
@dyzmund Bagiety może nie zawsze, ale czesto wchodzą na kanał delikwenta do którego są wzywani. Nie jeżdżą w ciemno dla własnego delikwenta. Przy takim zgłoszeniu zawsze każą podać gdzie ktoś nadaje, na jakiej platformie. Osoby dzwoniące same się weryfikują a pomaga im w tym każdy zarejestrowany numer. Nawet jak dzwonisz z zastrzeżonego to i tak oni go znają. Jedynie zagraniczne karty SIM mogą nie być zarejestrowane. Policja w tych czasach ma
  • Odpowiedz
@ghost666999: no to Cie zdziwie- jest zgloszenie- jadą. To czy oglądaja stream czy nie to juz w ich kwestii. Nie ma zadnego wymogu weryfikacji.
Co do tego ze mozliwości sa to zgoda. Tylko problem polega na tym, ze wystąpienie do operatora o dane i cala papierologia to ból d--y. By ostatecznie sprawa rozbila sie o kant odleżyny. Bo od tego mandatu sie odwolasz mowiac ze Ci sie wydawalo i miales
  • Odpowiedz