@Adiog: nie każdy, poprostu żyjesz w takim otoczeniu. Ja na siebie nie mogę narzekać, wyglądam dobrze, zdecydowanie młodziej niż wg dowodu. Wystarczy trochę ruchu i odrobinę dbania o siebie. A nie samo gowno jedzenie i piwo wieczorem.
@Adiog: Jak po 12h w kolchozie jedyną przyjemnością jest jedzenie I siedzenie na tyłku to tak jest. Taki urok pracy, która wysysa z Ciebie energię na resztę dnia.
Plus sporo ludzi jednak dba o siebie zdecydowanie mniej, niż jak to było przed wejściem w związek, bo nikt grubego knura nie będzie chciał
@NiebieskiMiszmasz: pewnie ciężko jej się rozmawia z pełnymi ustami ( ͡°͜ʖ͡°) A tak serio to przecież z facetami nie da się o niczym rozmawiać bo wszystko sprowadza się do stawki za godzinę. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę czytając wpisy tego marnego trolla
#logikaniebieskichpaskow
#silownia
źródło: image
Pobierz@Adiog: dlaczego każdy wykopek uogólnia?
Łatwiej spotkać się na piwie i poheheszkować, niż iść na siłkę i poszarpać ciężary.
źródło: 200w
Pobierz@WyzwolonaPodrozniczka: Ale wiesz, że aby być razem nie trzeba zawiązywać związku małżeńskiego i można żyć na tzw. kocią łapę
@WyzwolonaPodrozniczka: Poza kiełbaską można jeszcze wspólnie razem spędzać czas, jakbyś nie zdawała sobie z tego sprawy
@WyzwolonaPodrozniczka: Czemu tępe???Ja myślałem, że twój gust to tylko bambo i alvaro, więc z nimi spędzaj czas, a nie się tylko ruchaj bezmyślnie
Wystarczy trochę ruchu i odrobinę dbania o siebie. A nie samo gowno jedzenie i piwo wieczorem.
Plus sporo ludzi jednak dba o siebie zdecydowanie mniej, niż jak to było przed wejściem w związek, bo nikt grubego knura nie będzie chciał
@WyzwolonaPodrozniczka: A czemu nie możesz pogadać z kolegami?
A tak serio to przecież z facetami nie da się o niczym rozmawiać bo wszystko sprowadza się do stawki za godzinę. Przynajmniej takie wrażenie odnoszę czytając wpisy tego marnego trolla