Aktywne Wpisy
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirasy pytanko i prośba o poradę. Poznałem się na tinderze z dziewczyną. Dziewczyna solidne 7-8/10. Typowa szara myszka. Wszystko spoko, ale jest bardzo wierząca. Wiecie co niedziela do kościoła. Spowiedź, komunia itd. I ja absolutnie nie mam nic przeciwko wierze katolickiej ani kościołowi. Sam nie chodzę oczywiście. Niby wychowałem się też w wierze katolickiej i nie miałbym
Vester2005 +49
PS. Popierasz go? ;p
Nie, nie popieram go. Wręcz go nie lubię. Denerwuje mnie. Uważam, że ktoś taki jak on, reprezentujący w Sejmie środowiska gejowskie to porażka.
Wystarczy? :P
Tak na serio to współczuję trochę gejom. Jeśli walczą o ich prawa takie osobistości w sejmie jak Biedroń i Kaczyński to trochę mnie nie dziwi skąd się bierze tyle nietolerancji w prymitywnym społeczeństwie.
A wracając do tematu to debata była całkiem ciekawa. Tylko osoby, z którymi się zgadzam wypadły dużo słabiej niż te, z którymi się nie zgadzam. Oglądał ktoś?
que?
Ale to fakt - niestety twarzą polskiego ruchu LGBT są ludzie pokroju Biedronia czy kiedyś Niemca, którzy zwyczajnie robią więcej złego niż dobrego. I to nie jest tylko moja opinia, bo wiele homoseksualnych osób tak uważa.
Leszczyński zaskakuje mnie ostatnio bardzo pozytywnie. Myślalem, że to typowy celebryta, który chce się wybić, ale to
aż tak nisko mnie cenisz? :(
Komentarz usunięty przez moderatora