Wpis z mikrobloga

@Fortyk ja tam jestem palaczem i jakoś zawsze wyrzucam do kosza. Na wyprawach, kajaki itd, biorę jakąś butelkę i wyrzucam w nią.

Śmiecenie to rzecz wychowania a nie palenia. To samo można powiedzieć o piciu alkoholu w plenerze. Jedni po sobie sprzątną, inni nie.
  • Odpowiedz
@Fortyk: to wcale nie jest śmieszne. Raz widziałem opinie palacza nt. stacji paliw, która mu nie sprzedała fajek, bo coś tam robili na stacji xD

Chłop się żali i krytykuje, bo to "jedyna stacja w okolicy, która była otwarta w godzinach nocnych" . Opisał nawet to, że chciał zostawić gotówkę, żeby sobie nabili później, ale i tak mu nie sprzedali xD
  • Odpowiedz
@Fortyk: Palacze na przystankach, to jest dopiero zło. Wychodzę rano do roboty, jest 5.30. Spokój cisza. Chcę, by mi w twarz wiał przyjemny zefirek ale nie, bo kilka metrów dalej stoi jakiś matoł i jara peta. Dym leci mi w mordę i już nastrój spierniczony od rana.
  • Odpowiedz
@Ogau

@nimzdeiw: ale golce nie mogą dostać raka, a u palacza to prawie pewniaczek ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No... Wg obecnych badań między 10 a 20 procent palących dostaje raka. Oprócz tego raka płuc dostaje mnóstwo niepalących. Po co rozsiewasz bzdury?
  • Odpowiedz
@poison64 no tak, przecież przeważnie trzeba trochę pożyć żeby takiego raka dożyć.
A inny rak tytoniozależny (jamy ustnej, krtani, pęcherza moczowego, nerki) albo udar / zawał spowodowane miażdżycą może odpowiednio długie życie uniemożliwić
  • Odpowiedz
Powinni w końcu zrobić porządek z palaczami na balkonach. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Potem ludzie wdychają te smrody i zdziwienie że powietrze zanieczyszczone.
  • Odpowiedz
@Fortyk: Każdemu śmierdzielowi co nie potrafi znaleźć śmietnika i robi syf dookoła powinno się wsypywać do mordy zawartość takiego słoiczka. Skoro lubią fajki to mogą je zeżreć w całości
xionc0586 - @Fortyk: Każdemu śmierdzielowi co nie potrafi znaleźć śmietnika i robi sy...

źródło: 080724

Pobierz
  • Odpowiedz
A pamiętacie ten wpis ze zdjęciem petów w publicznym poidełku z wodą? Mnóstwo debili broniło palaczy że to nie ich wina że poidełko przypominało popielniczkę xD Czaicie to? Ciekawe czy broniliby żula za spanie na publicznej ławce bo przecie to wygląda jak łóżko albo sranie do publicznej fontanny jest spoko bo podobnie do kibla jedno i drugie ma wodę i porcelanę.

• Odpowiedz
@AdamKarolczak02137: chłopie, odpowiadałem na mema na portalu ze śmiesznymi papieżami. Większość zaczaiła, że to nie do końca prawda, ale widać niektórzy dostali dodatkowy chromosom od palenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz