podważać słowa dziennikarza, który praktycznie od początku inwazji Rosji na Ukrainę przebywa w tym kraju?
Nie bardzo wiem jak pobyt na Ukrainie ma uwiarygodnić znajomość francuskiej polityki. Masa tych ekspertów jeszcze wczoraj pisało o większości bezwzględnej dla RN ( ͡°͜ʖ͡°)
Może jakby przed komentowaniem francuskiej polityki przebywał we Francji, to wiedziałby, że wybory wygrała szeroka koalicja ugrupowań, w której LFI Melenchona jest tylko jedną ze składowych, a on jest co najwyżej współliderem tego bloku, który jako całość przed wyborami przyjął jednoznacznie proukraiński program.
@JPRW: Tym d**ilom się nie chce przeczytać nawet okrojonej angielskiej wikipedii także nie licz na to, że zrozumieją.
Część druga bitwy. 4 minuty znamienitej zabawy. Rumińskie pięści vs miętki rogal. Byłoby szybciej jakbym zrobił szybciej. Cześć trzecia będzie może za pół roku #heheszki #rumun #crossmemizm #blender
Wątpię by ukraińskie wojsko wytrzymało szturm Rosji do 2038.
Z prezydentem USA Donaldem Trumpem wszystko jest możliwe
Wojna na Ukrainie myślę, że rozstrzygnie się za jego kadencji. Zobaczymy co będzie dalej.
Nie bardzo wiem jak pobyt na Ukrainie ma uwiarygodnić znajomość francuskiej polityki.
Masa tych ekspertów jeszcze wczoraj pisało o większości bezwzględnej dla RN ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JPRW: Tym d**ilom się nie chce przeczytać nawet okrojonej angielskiej wikipedii także nie licz na to, że zrozumieją.