Aktywne Wpisy
damianooo8 +212
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Wynoszony +36
A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
- Tak 49.1% (534)
- Nie 50.9% (553)
Cytując
Tak Ronaldo zagrał dramatycznie na tym turnieju, był głównym hamulcowym reprezentacji, nie nadążał za piłką i za akcjami przez co wrzutki były kierowane do nikogo. Sama statystyka kontaktów z piłką CR7 to potwierdza. Chłop powinien skończyć reprezentacyjną karierę w momencie wyjazdu do arabowa. Ale nie to wina Mendesa który zmarnował jedną okazję xD
Cristiano Ronaldo's Touches per 90 Mins in International Tournaments
Euro 2004: 61.1
WC 2006: 66.2 ⬆️
Euro 2008: 59.7
WC 2010: 46.3
Euro 2012: 45.8
WC 2014: 54.0
Euro 2016: 45.4
WC 2018: 49.8
Euro 2020: 47.3
WC 2022: 39.0
Euro 2024: 29.1 ⬇️
#mecz #euro2024
@Kotlet_Rybny: Wszystko wina Ronaldo xD Co tam, że 90% wrzutek bylo c-------h, ale to na pewno wina Ronaldo xD
@LamajHarma: no chłop oddaje ze 25 strzałów w czasie euro i zdobywa 0 bramek to chyba coś jest nie tak
@jan-kowalski-nieudany-eksperyment: Jego strzały na tym turnieju to w większości rzuty wolne. On z gry na tym turnieju miał może 5 sytuacji, kiedy mógł uderzyć na bramkę.
Właśnie z-----l Portugalii 2 turniej z rzędu, w Katarze też się kompromitował - powoływanie go to sabotaż, nie mówiąc już o wystawianiu go w składzie