Aktywne Wpisy
finchharold +129
#psiarze #lidl
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?
Ostatnio zauważyłem ze psiarze wchodzą z psami już do sklepów typu Żabka czy do piekarni. Nawet zdarza się w kawiarniach i restauracji. Ostatnio zwróciłem jednemu gościowi uwagę jak pies zaczął szczekać żeby wyszedł z tym psem to się burzył. Natomiast póki co w Lidlach czy biedronce jeszcze nie spotkałem psa, myślicie ze to kwestia czasu?

MLeko29 +207
Matko jedyna. Mirki co się porobiło. Wstałem, patrzę w lustro i jestem bordowy. I jak teraz mam się w pracy pokazać? Co ja rodzinie znowu powiem? Jechać na SOR? Pomóżcie!!
źródło: 1000063243
Pobierz

#porea #korea #heheszki
źródło: 17096c9756a50db63
Pobierzźródło: digusted-gif
Pobierzwykopki nie przyznają się nawet między sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Myślę, że między swoimi to jest wyparcie:
źródło: tenor
Pobierz@wiluxpl: kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk XDDDDDD
@Jokohama:
Oczywiście!
Jeśli pojawiają się w telewizji i mają zabieg wybielania wizualnego + profesjonalny makijaż + dobrą urodę, aby zaprezentować się w programach telewizyjnych, wszyscy wyglądają tak :)
@DrTRAPH0USE: XDDD Czuję przypływ dumy.
źródło: image
Pobierz어느 정도 이런 반응이 나타날 것입니다.
źródło: ee
Pobierzźródło: comment_bmpLRpVhiAU1VlzbzxiP2Kz058RDa71i
Pobierz@rojber_w_laczkach: Moim celem jest uniknięcie powodowania jak największych problemów.( ͡~ ͜ʖ ͡°)