Wpis z mikrobloga

Z serii p------e zbiegi okoliczności.
W 2008 roku piłkarze barcelony brali udział w akcji robienia zdjęć do charytatywnego kalendarza gdzie piłkarze byli fotografowani razem z niemowlakami których rodzice zgłosili sie do akcji.
Nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby nie fakt, że dzieckiem ktore wylosował Messi był 3 miesieczny Lamine Yamal

#mecz #fcbarcelona #ciekawostki
OddajButa123 - Z serii p------e zbiegi okoliczności.
W 2008 roku piłkarze barcelony b...

źródło: temp_file6539001051209748615

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OddajButa123 swoją drogą nie wierzę w przypadki, większość profesjonalnych piłkarzy zostało nimi przez znajomości i wiem to z pierwszej ręki (ponad 20 lat temu zostałem wybrany do preselekcji do szkoły Lecha Poznań - to nie były czasy jak teraz, że płacisz żeby grać w jakiejś szkółce). Niezliczona ilość talentów została zmarnowana tylko dlatego, że nie miała nikogo znajomego w klubie/związku.
  • Odpowiedz
@buczubuczu: BLUŹNIERCZE MODŁY ZAPRZESTAŃ GŁOSIĆ, ALBOWIEM NIE DOCENIASZ BLASKU NAMASZCZONEGO. OTWÓRZ SERCE, PORZUĆ NIENAWIŚĆ, A DAR RADOŚCI SPŁYNIE NA CIEBIE OBFITYM STRUMIENIEM. AMENT
  • Odpowiedz
Coś poszło nie tak, boski Leo zanurzył w wanience ręce a jakim teraz Yamal byłby koksem gdyby to były stopy Messiego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
They originate from a December 2007 photoshoot for a 2008 calendar the newspaper did with UNICEF, which had participation from various Barca first team stars at the time as Lamine was barely six months old.

Jakby ktoś sprawdzał date urodzenia Yamala i coś się nie kleiło
  • Odpowiedz
swoją drogą nie wierzę w przypadki, większość profesjonalnych piłkarzy zostało nimi przez znajomości

@Dominias: ta światowa topka nie- wielu z nich wywodzi się z biedy, bez żadnych znajomości. W Polsce jest zapewne tak jak piszesz i mamy tego skutki w postaci bardzo słabej ligi.
  • Odpowiedz
@mientix no jasne, że mocno to ogólniłem, ale popatrz ilu z obecnych topowych graczy z czasów kiedy byli dziećmi ma zdjęcia z innymi ówcześnie topowymi graczami i to nie są zdjęcia z przypadku, po prostu to jest dosyć hermetyczne środowisko i mega ułatwia to robienie kariery.
  • Odpowiedz