Wpis z mikrobloga

Dzisiaj rozpoczynam pracę na nowej cieciowni. Moje obowiązki będą obejmować obsługę szlabanu – będę podnosił go za pomocą przycisku w odpowiednim momencie, aby umożliwić wjazd pojazdów. Dodatkowo będę odpowiedzialny za spisywanie numerów rejestracyjnych wszystkich samochodów wjeżdżających na teren zakładu.

#przegryw #przegrywpo30tce #niepelnosprawni #asperger
Mikroprocesor - Dzisiaj rozpoczynam pracę na nowej cieciowni. Moje obowiązki będą obe...

źródło: Szlaban-parkingowy-Elektrobim-GUARD-2-z-ramieniem-LED-5m-Kod-producenta-Szlaban-GUARD-2

Pobierz
  • 66
  • Odpowiedz
@tamdolicha Taaa, na pewno. Stara bajka, że urzędnicy mało zarabiają. A jak komuś nie pasuje praca w urzędzie, to zawsze może ją zmienić i iść do sektorw prtwatnego. Dziwne, ze ludzie pchają się do pracy w urzędach, a tak mało się tam podobno zarabia, a raczej opowiada się, ze mało się tam zarabia.
  • Odpowiedz
  • 2
@Loginconajmniej4znaki Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że właściciel dużego zakładu zrezygnowałby z ochrony na rzecz automatyzacji, gdyby było to możliwe. Jednak obsługa systemu również wymaga obecności personelu, ponieważ żaden system nie jest niezawodny i czasami może się zepsuć lub działać w nieoczekiwany sposób.
  • Odpowiedz