Aktywne Wpisy
mickpl +1173
Pamiętacie tego dewelopera co kwiczał na Komisji Infrastruktury o wykreślenie minimum miejsc parkingowych przed wystąpieniem Sroki z Murapolu jako "strony społecznej"? No to mu wrzucili do ustawy o pomocy powodzianom XD
#nieruchomosci
#nieruchomosci
wiesiu2 +143
przejedzie ze 3000km? babram sie już któryś dzień z naprawą piasty (FH-M615) zamówiłem do niej złe części z allegro, teraz zamówiłem inne stożki i nie mam pewnosci czy bedą pasować, zastanawiam sie czy nie walnąć tego koła w kąt i nie kupić innego, czy nie było by szybciej taniej i prościej
ewentualnie jeżeli warto to kupiłbym nawet https://allegro.pl/oferta/kolo-rowerowe-tyl-rodi-excalibur-27-5-584x19-novatec-nt-d042-czarne-tarcza-15107771122 albo jakieś inne, już mam dość tego naprawiania piasty, wcześniej miałem luzy na kole poprawiałem to ale stożki i tak do wymiany bo są lekko wytarte (i pękł element który się chyba fachowo nazywa "kapa")
kaseta 10 rzędowa + hamulec tarczowy
#rower #kolarstwo #serwisrowerowy
@StaryCzoko: i można gdzieś do tego kupić stożki, oś i inne elementy piasty? kupiłbym sobie odrazu ze 2 komplety bebechów na przyszłość