Jak będzie tu 100 plusów to zachowam się jak creep i napisze do niej SMS xD oczywiście plusujacych zawolam. Jest szansa że pójdzie na policję xD #przegryw
@stormi: Potrafię wrócić do tego, co było 20 i więcej lat temu. Tak, jestem przegrywem. Ponadto melancholiczny temperament tylko jeszcze podkręca takie działania.
@Itslilianka Cały ten post wygląda podobnie do akcji z rurką w silniku samolotu. I z takim podejściem skończy się podobnie, tzn. zarzutami, w tym wypadku za nękanie. I przypominam, on tam też tylko żartował. Naprawdę, ludzie, zastanówcie się czasami nad konsekwencjami swoich wypocin w internecie...
@Karton_ze_szklem si. Porozmawialiśmy, ale widać że jest zdystansowana. Może faktycznie powinienem dać jej spokój? XD na pewno. Ale pewnie tego nie zrobię xd
@Itslilianka Wiesz, kolega od rurki też tak mówił, a potem miał do wykopków pretensje, że mu karierę zniszczyli. Po prostu zwracam uwagę, że nie jest dobrym pomysłem robienie pewnych żartów w necie, bo mogą się skończyć nie tak, jak autor sobie wymyślił. Jeśli o mnie chodzi, to możesz nawet pójść do niej do domu i ją wyruchać, ale to twoja sprawa.
źródło: IMG_20240704_172712
PobierzNaprawdę, ludzie, zastanówcie się czasami nad konsekwencjami swoich wypocin w internecie...