Jak będzie tu 100 plusów to zachowam się jak creep i napisze do niej SMS xD oczywiście plusujacych zawolam. Jest szansa że pójdzie na policję xD #przegryw
@stormi moja była po ponad dwuletnim braku kontaktu (gdzie w związku jestem od 3 lat a z tamtą nie jestem od ponad 5 lat) wysłała mi emotkę noża XD Nie odczytałem tego i zostałem chyba zablokowany więc no, to jest dopiero synonim smutnego życia XD
@maikeleleq: miała borderline? xD jeśli tak to do końca życia będzie cię obwiniać za każde niepowodzenie czy rzeczy które o------a. trzymaj się tam mirku
@Itslilianka myślałem, że to jakiś creep wykopek, a ty jesteś różowiak (-‸ლ). Zostaw go jak ci napisał wprost, lepiej pochwal się co odjaniepawliłaś, że typ nie chce mieć z tobą nic wspólnego.
@kr4wy na 99% miała, bo takiego rollercoastera w związku nie miałem nigdy, ogólnie zawsze wszystkiego winny byłem Ja (choć nie zapomnę jak ubliżała mojej mamie i tekstu że jej chłopak to musi mieć dobre auto i nie szczędzić na nią kasy XD) i nawet po skończeniu związku próbowała nawiązywać kontakt choć nieudolnie, bo chwaliła się np. gdzie nie była ze swoim typem albo czego to ona teraz nie ma XD Moj
@maikeleleq: no to odrazu brzmi jak border, jak byłeś jej pierwszym poważnym chłopakiem no to będziesz obwiniany za wszystko co złe w jej zyciu xD mam podobnie.
@TooFast xD przytakuj księżniczce spermiarzu. Może @stormi da ci kiedyś polizac stopy xD @Itslilianka Ten tekst właśnie świadczy o tym jakim totalnym przegrywam jesteś, ty myślisz że jak kobieta ci skomentuje post a chłop odpisze to robi to po to by zaliczyć. Masz w swoim mózgu rozumowanie że interakcja kobiety z typem to nie tylko RUCHANIE. Xd jesteś żałosny.
źródło: IMG_20240704_172712
Pobierzjeśli tak to do końca życia będzie cię obwiniać za każde niepowodzenie czy rzeczy które o------a.
trzymaj się tam mirku
Brakuje już tylko 7 plusów. Co napiszesz spektakularnego? :)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierzmam podobnie.
Ten tekst właśnie świadczy o tym jakim totalnym przegrywam jesteś, ty myślisz że jak kobieta ci skomentuje post a chłop odpisze to robi to po to by zaliczyć. Masz w swoim mózgu rozumowanie że interakcja kobiety z typem to nie tylko RUCHANIE. Xd jesteś żałosny.
Ale nie rób chociaż błędów logicznych gdy piszesz.