Aktywne Wpisy
ZanZani +64
Pracuję trochę z Chatem GPT i różnica względem poprzedniego roku jest naprawdę wyraźna i duża. Niesamowite, ile jeszcze rok temu robił głupot, tekstu wymaganego solidnej korekty, a do tego mocno skrótowego. Teraz potrafi się j------c tak rozpisać, że aż trzeba go stopować. A do tego robi świetnie jakościowo tekst, który wystarczy trochę poprawić pod własne widzimisię. To samo z pomysłami i wszelkimi zapytaniami technicznymi. Nawet na końcu podsumowanie ładne napisze. Zauważyliście duży
Davn +257
#nieruchomosci
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
Często przewija się argument "wykopki narzekają że są drogie kredyty, a chcą uwalić kredyt 0%, no debile"
Widzieliście w ogóle założenia tego programu? Ja z moją różową, oboje okolice lvl 30, nie mając dzieci, moglibyśmy liczyć na dopłatę 1200 do raty 5500, zakładając że jedno z nas się zwolni w pracy, bo zarabiamy za dużo żeby się łapać w program XDDDD
Kto
@PiccoloColo: No jeśli informowała Zarząd o tym i miałą negatywny oddźwięk to rzeczywiście co innego, już abstrahując od absurdalnej reakcji uśmiechniętych mediów.
Trzeba było nie kręcić z PISowcami.
@djtartini1: Nie zgadzam się. Moim zdaniem dajesz sobie wcisnąć propagandę "teraz PiS jest ponad podziałami, chce budować, teraz oceniajcie nasze postulaty a nie naszą przeszłość".
Gdyby Matysiak zawiązała stowarzyszenie z jakimś pisowskim posłem, który do sejmu wszedł w 2023 czy nawet w 2019 i był takim sobie człowieczkiem z drugiego szeregu, który rzeczywiście był zainteresowany infrastrukturą, to bym słowa nie powiedział. Ale Horała był wiceministrem infrastruktury a potem wiceministrem funduszy i polityki regionalnej. To jest człowiek, który przez lata miał realny wpływ ma politykę dotyczacą funduszy inwestycyjnych i nie zrobił w sprawie CPK nic, NIC. Nie było go nawet słychać w
@Mikka: Sposób jak to załatwiła z partią niefortunny i już rozumiem reakcję partii Razem, ale całej reszty Lewicy i mediów nie, zrobili z niej niemal prostytutkę sugerując romans lub zdradę.
@zielonzielon: Nie sądzę by PIS był ponad podziałami, ale myślałem, że Matysiak jest. Trochę zwaliła rzeczywiście jak napisał mirek wewnątrz partii Razem z zakomunikowaniem tego, ale reakcja mediów i reszty lewicy jest nieproporcjonalna.
@TurboDynamo: To prawda, ogólnie nie sprawi nic istotnego, bo brakuje im sprawczości.
@djtartini1: Tak... żyje z nieopodatkowanych i nieoskładkowanych darowizn - i ciągle drze ryja, że inni są zbyt nisko opodatkowani. To prawda, to prawdziwy lewicowiec.
@djtartini1: przy okazji hipokryta, lewak i pupilek pisu.
@marcelstasiuk: Tylko wśród osób, które mają o nim dobre zdanie, reszta ma gorsze( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ksndr: ja w Śpiewaku najbardziej lubię to jak zaczął tę swoją krucjatę antyalkoholową. Dowiaduję się teraz o promkach 8+8 w Lidlu i Biedrze szybciej i skuteczniej niż z reklam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@PiccoloColo: zrobiła coś sensownego i chce działać dla dobra kraju zamiast bawić się w wojenkę plemienną, więc lewica jak zwykle dostała piany na pysku w typowy dla siebie sposób.
Wychodzi na to, ze Matysiak (po Kasi Babis) będzie