Aktywne Wpisy
kamilek123 +859
Cześć. Jestem już po operacji tego guza.
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Chwilę po 7 przyszły do mnie 3 młode dziewczyny, które zaprowadziły mnie na blok operacyjny. Ok 7.35 leżałem już na sali i były ze mną 3 osoby z anestezjologia, które mnie uśpiły. Obudziłem się na sali po operacyjnej, ale nie wiem kiedy bo byłem tak naćpany jeszcze i zaraz zasnąłem. Ok 14 już obudziłem się na moim łóżku w moje sali. Dosłownie zaraz przyszli rodzice,
Mirasy pytanie. Pode mną wprowadziło się małżeństwo 2+2. Dzieci w wieku na oko 3-4 lat. Od rana do wieczora jest wrzask. Nie powiem trochę zaczyna być to uciążliwe. Dodam, że maja metraż taki sam jak mój czyli 45m2 xD. Bije się z myślami czy tam zejść i pogadać z nimi żeby się tymi dziećmi trochę zajęli czy po prostu olać temat bo to dzieci. Byłem już tam raz #!$%@? w drzwi ale
@djtartini1: Usunęli ją bo się zwąchała z pisowcem (nie żeby mi to przeszkadzało, bardzo kibicuję temu przedsięwzięciu i mojej ulubionej Pani Poseł (。◕‿‿◕。)
@PiccoloColo: @WielkiPowrut88 Niby tak, ale na jakiej podstawie- to jest subiektywna opinia i precedens- mogła nie spodziewać się takiej reakcji. Tym bardziej, że za głupsze teksty senator Górska nie została ukarana, nikt też nie odpowiada za słabe wyniki wyborcze itd. Tłumaczenia Razem może trochę rozumiem jako osoba ale
@djtartini1: no popatrz, oboje tak bardzo propisowscy. Matysiak już robi kampanię w Republice ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja naprawdę oceniam Matysiak bardzo wysoko względem pożyteczności publicznej i nóż mi się otworzył w kieszeni, gdy głównie libki zrobiły z niej drugą Pawłowską. Prawdę mówiąc podejrzewam małą desperację i podwyższone ego względem fejmu, przez co Matysiak postanowiła zrobić jednoosobową szarżę. Jakiekolwiek procedur partyjne też są potrzebne.
@djtartini1: Wywalili ją bo swoim zachowaniem legitymizuje i daje wiarygodność grupie przestępczej zwanej pis. Jak już ktoś zauważył ona już występuje w Republice
Od daw się występuje w Republice, co niekonieczne czynię jako zarzut.
@djtartini1: skoro nie ma poparcia społecznego, to znaczy, że go nie brakuje. Śpiewak obecnie to bardzo antypatyczny gość specjalizujący się w sygnalizowaniu cnoty. Po aktywiście walczącym z reprywatyzacją już niewiele zostało.
@djtartini1: Śpiewak lubi robić sobie dobrze pod publiczkę, ale jak był przewodniczącym stworzyszenia Miasto jest Nasze, to wyszło jego narcystyczne szydło z worka, tak że nawet profil na facebooku im #!$%@?ł, bo uważał, że to jego po odejściu.
@LebronAntetokounmpo: No nie wiem czy nie ma poparcia społecznego- bo lewica go nie dała na listy wyborcze. Za to dała Żukowską i ktoś może powiedzieć, że przecież tysiące ludzi na nią głosowały więc takowe musi mieć wielkie- ale była na bardzo dobrym miejscu na liście i powinna mieć dużo lepszy wynik.
Komentarz usunięty przez moderatora
Wtedy cała partia obrywa za Matysiak rykoszetem. To co zrobiła Matysiak było zwyczajnie idiotyczne.
@djtartini1: tak, właśnie dlatego xD